Diverse
-
27 Aug 2004, 08:440 0In fata unei usi:
- Deschide, iubito !
- Nu pot, sunt dezbracata.
- Nu-i nimic, sunt singur !
- Eu nu !
Printr-o fereastra deschisa, se aude un glas de barbat:
- In casa asta eu comand!!!
Apoi un glas de femeie:
- Ia iesi de sub pat si mai spune o data !!!
El si ea.
Ea: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
El: Ce iubito?
Ea: Ca vrei sa te casatoresti cu mine.
El: Analfabeto
Vine iarna si directorul spitalului nu reuseste sa scoata pacientii afara pt a face lucrari. Un nebun mai batrin zice ca el poate face asta contra unei sume mari de bani.ajuns in pragul disperarii directorul plateste suma si...minune. ca turbatii se napustesc toti spre usa.
Anul urmator istoria se repeta dar directorul isi pierde rabdarea sii propune o suma mai mare omului sa-i dea reteta .omul accepta sa divulge
Metoda si ...
-pai nimic mai simplu ,zice omul . ma dezbrac gol pusca..intru in dormitor si strig cat ma tine: Sunt o bomba!!! fa asa si garantat ies toti Directorul , nu sta pe ginduri, se dezbraca si... sunt o bomba... surpriza totala : nimeni dar nimeni nu-l baga in seama . ajuns la culmea disperarii ia un oarecare de git, il da de perete si-l intreaba : -da ce dracu va face ala de luati usa inainte si la mine nici nu miscati? -pai dom doctor ati vazut ce fitil scurt are mosul?
Un politist vede un automat, se apropie de el si baga o fisa.
Deodata, apare un pahar si incepe sa curga cafea.
Politistul ia paharul, il bea si mai baga o fisa.
Din nou apare un pahar in care curge cafea si politistul bea.
si actiunea se repeta de mai multe ori pana cand in spatele politistului se formeaza o coada destul de mare.
O batrana il intreaba pe politist:
- domnule politist ne lasati si pe noi sa bem o cafea?
ca de o ora stam lacoada
La care politistul indignat raspunde:
- Ce vrei babo, ti-e ciuda ca castig?
Bula face rost de o tigara cu marihuana.
Iese pe balcon si o aprinde.
Trage 2-3 fumuri ... NIMIC !
"Ptiu, baga-mi-as picioarele in ea, am dat si o groaza de bani si
nimic."
Deodata prin fata ii trece un glob mare de foc. "Ce dracu se intampla,
dau
astia cu bombe?"
Mai sta si fumeaza injurand ca nu are nici un efect cand, iar ii trece
prin
fata acelasi glob mare de foc.
"Mai !! ce dracu'??"
Enervat stinge tigara si intra in casa.
- Pe unde ai fost mai Bula? il intreaba maica-sa.
- Eh, am fumat o tigara pe balcon.
- Pai bine mai mama, dar doua zile?
Un francez stilat, elegant, la costum iese dintr-un supermarket cu un cos plin ochi de marfuri si mancaruri de toate felurile: sampanie, somon, caviar, mezeluri etc. Cand se aproppie de Jaguarul lui, vede un roman rahitic care umbla de colo-colo prin parcare rupand ierburile care cresteau la imbinarea dintre carosabil si bordura.
- Domnule,dar ce faceti aici?
- Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si acasa ca nu mai avem nimic.
- Adevarat ?! Daca-mi permiteti, poftiti cartea mea de vizita si va invit sa mancati la mine acasa.
- E frumos din partea ta, domnule, dar am nevasta si opt copii...
- Dar binenteles, veniti cu familia dumneavoastra!
- Chiar ca sunteti dragut! Numai ca, drintre copii, unii sunt casatoriti deja, si au si ei copii..
- Va rog, aduceti-i pe toti !
- Sigur nu va deraneza?! Pentru ca mai sunt si surorile si cumnatii mei, suntem destul de multi!
- V-am spus, insist, imi va face placere! La mine acasa iarba e uite-asa, daca suntei multi, cu atat mai bine - in 3 ore terminati.