TE JOCI SI CASTIGI

•  
    • 183 mesaje
    12 Aug 2007, 15:58
    0 0
    poate ca pare ciudat dar sunt cateva site-uri care doar pentru k te joci cateva joculete in fiecare zi, iti dau anumite puncte cu ajutorul carora iti poti cumpara fel fel de porcarioare...
    mie imi place sa ma joc, este chiar distractiv, si in plus primesti cadouri...nu va costa nimik sa incercati
    http://ro.prizee.com/?refer=Carabetz86
  •  
    • 3297 mesaje
    12 Aug 2007, 17:06
    0 0
    asa si? ai deschis subiectu' asta peste tot!!!

mutumim pt informatie. sa inteleg ca lucrezi pe la aia sau cum?
  •  
    • 183 mesaje
    13 Aug 2007, 19:05
    0 0
    nu lucrez draga mea pentru nimeni, am vrut sa fac o fapta buna...sa va invit pe toat esa va jucati si sa castigati si diferite prostioare...ce iti e frica k iti fur de undeva sunca din fasole...nu te obliga niemni sa intri pe acest site...asa k daca nu iti convin topicurile mele...afara e cald soare frumos...fa si tu o plimbare k sa te mai recreezi
  •  
    • 2191 mesaje
    14 Aug 2007, 03:07
    0 0
    chiar asa..acelasi topic deschis la toate sectiunile aproape..in mod regulat..(cam o data la cateva saptamani)..stiu ca ai mai deschis de cateva ori,asemenea topic`uri..tu chiar castigi din asta..de spui toata ziua despre chestia asta..
    apropo..acum vreo 2 luni,cand la fel,postasei peste tot despre prizee...am zis sa intru si eu sa vad ce e asa interesant..si,spre dezamagirea mea,n-am gasit nimic interesant..numai jocuri pt copilasi de 3 ani..
  •  
    • 279 mesaje
    14 Aug 2007, 11:33
    0 0
    Daca intrati pe pagina de start a site-ului http://ro.prizee.com/ nu castiga nimic.

Dar daca intrati pe site-ul dat de ea ""http://ro.prizee.com/?refer=Carabetz86"" intrati pe contul ei (are ref-ul ei: 86, fiecare are alt ref) si ea castiga in functie de cati oameni se inscriu.

Da, sunt jocuri pentru copii handicapati
  •  
    • 3297 mesaje
    14 Aug 2007, 12:51
    0 0
    postat de: mafalca la data: 2007-08-13 19:05

nu lucrez draga mea pentru nimeni, am vrut sa fac o fapta buna...sa va invit pe toat esa va jucati si sa castigati si diferite prostioare...ce iti e frica k iti fur de undeva sunca din fasole...nu te obliga niemni sa intri pe acest site...asa k daca nu iti convin topicurile mele...afara e cald soare frumos...fa si tu o plimbare k sa te mai recreezi

ma simt ofensata lezata. atacata.
    in primul rand, e problema mea si doar a mea ce fac, ce parere am de postarile tale, si cum ma recreez. in al doilea rand, ma bucur ca exista persoane ca eva care a zis ca ne tragi in teapa pe toti. si in al treilea rand, o sa copiez ce a zis eva dinaintea mea, si o sa postez peste tot pe unde ai postat tu despre jocul asta. happy?
  •  
    • 183 mesaje
    14 Aug 2007, 14:49
    0 0
    da draga castig cate 500 ron de al fiecare utilizator inscris.akm e bine?te simti mai multumita?
  •  
    • 3297 mesaje
    14 Aug 2007, 15:13
    0 0
    stai calma, draga, ca nu ma simt mai bine mai bine recunoaste ca vroiai sa ne folosesti ca sa faci tu puncte. si atunci, da, m-as simti mai bine

in rest, te poooooop , esti o dulce
  •  
    • 2817 mesaje
    14 Aug 2007, 17:48
    0 0
    ah, mafalca mi-am amintit de unde te stiu; ai intrat odata pe un topic de-al meu la gastronomie sa postezi o reclama; adminul ti-a dat avertisment atunci; acu esti cel putin la a doua abatere deci urmeaza banarea!

Admiiiiin!!
  •  
    • 3297 mesaje
    14 Aug 2007, 17:59
    0 0
    domnu' admin!!!

admine!!!! unde esti, mah!??!?!?
    tu nu vezi ca fumeia asta face reclame pe aci!!!!!
  •  
    • 682 mesaje
    15 Aug 2007, 00:05
    0 0
    .