femei vs barbati

•  
    • 96 mesaje
    28 Mai 2003, 10:07
    0 0
    O femeie foarte frumoasa are un accident de masina destul de grav cu un barbat. Masinile lor nu mai sunt decat niste epave. Se tarasc, deci, afara din gramezile de fiare respective si femeia intra in vorba:
    - Dumneavoastra sunteti un barbat iar eu o femeie. Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nici o zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim in felul asta si sa devenim prieteni.
    - Sunt de-acord cu dumneavoastra, raspunde barbatul flatat. Trebuie sa fie un semn. Dupa un moment de tacere, femeia continua:
    - Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei sanse unice de-a fi ramas in viata. Ia sticla si o intinde omului. Barbatul o deschide suspicios... si, pana la urma, bea jumatate din ea si o intinde femeii inapoi. Ea o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului.
    - Dumneavoastra nu vreti? intreaba acesta mirat.
    - Nu... Eu cred ca o sa astept Politia.
  •  
    • 96 mesaje
    28 Mai 2003, 10:12
    0 0
    A professor of mathematics sent a fax to his wife.
    Dear Wife,
    You must realize that you are 54 years old, and I have certain needs that you are no longer able to satisfy. I am otherwise happy with you as a wife and sincerely hope that you will not be hurt or offended to learn that by the time you receive this letter, I will be at the Grand Hotel with my 18-year-old teaching assistant. I'll be home before midnight.
    Your Husband
    When he arrived at the hotel, there was a faxed letter waiting for him that read as follows:
    Dear Husband,
    You too are 54 years old, and by the time you receive this letter, I will be at the Breakwater Hotel with the 18-year-old pool boy. Since you are the mathematician, you will appreciate the fact that 18 goes into 54 more times than 54 goes into 18. Therefore, don't wait up.
  •  
    • 96 mesaje
    28 Mai 2003, 10:15
    0 0
    Intr-o zi, in gradina Eden, Eva ii spune lui Dumnezeu:
    "Doamne, am o problema!". "Care e problema ta, Eva?". Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa mine, dar pur si simplu nu sunt fericita.
    "De ce nu esti fericita, Eva?" veni intrebarea de sus.
    "Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere".
    "Bine, Eva, in acest caz am gasit o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul, si ti-l voi pune alaturi."
    "Dar ce este acela, un barbat?"
    "Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare,mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide Lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect."
    "Pai suna fantastic, spuse Eva ridicand din spranceana. Unde-i buba?" il intreba ea pe Dumnezeu.
    "Ei bine, il poti avea cu o singura conditie".
    "Si care e aceasta, o Doamne?"
    "Dupa cum am spus, va fi mandru si arogant si se va admira mai tot timpul pe sine. va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie sa ramana micul nostru secret. Stii tu, ca de la femeie la femeie
  •  
    • 636 mesaje
    28 Mai 2003, 15:41
    0 0
    Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa
    1.Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata.
    2.Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic.
    3.Daca ea are un serviciu plictisitor si haios platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si haios platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun.
    4.Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii.
    5.Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa.
    6.Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi.
    7.Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit.
    8.Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator.
    9.Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie.
    10.Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti.