bancuri!!!

•  
    • 13 mesaje
    27 Feb 2006, 16:35
    0 0
    Un studiu recent a vrut sa afle in ce zile doresc barbatii sa faca sex. Rezultatele au fost surprinzatoare: barbatii prefera zilele care incep cu M: Marti, Miercuri, Maine, Mereu, Mambata si Muminica.
    La tribunal: - Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o? - Nevasta-mea mi-a zis... - Cum poti sa spui asa ceva? Sotia ta isi iubea foarte mult mama! - Asa e, dar inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis: "Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: - Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e... Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate: - Popescule, nu uita ca esti medic veterinar...

Dupa o zi grea de munca, tatal-barza vine acasa, si incepe sa povesteasca ce a facut in ziua respectiva: - A fost superb azi! M-am dus la niste familii de intelectuali, le-am adus copii, s-au purtat cu mine frumos. A fost extraordinar! Vine si mama-barza: - Vai de capul meu! M-am dus la niste familii de tigani si le-am lasat puradeii. M-au batut, m-au injurat! Intr-un tarziu, apare si fetita-barza. Mama ei o intreaba: - Tu ce-ai facut, fata mea? - Eeee... Am speriat niste studente prin Regie!

Un barbat intra intr-un bar. Se duce la barman si ii zice: - Da-mi repede o bere pana nu incepe bataia! Barmanul ii da. Dupa ce bea, ii zice iar: - Da-mi repede de tot o bere pana nu incepe bataia! Dupa alte cateva beri: - Inca una repede ca incepe bataia! La care barmanul ii zice: - Bine, bine, iti dau! Dar cand incepe bataia? - Acum ca nu am cu ce plati...

Doi nuntasi la masa. Unul catre celelalt: - " Asta e cea mai hidoasa mireasa pe care am vazut-o la o nunta " Celalalt raspunde sec: - " E fata mea ! " - " Vai, ma scuzati, nu am stiut ca sunteti tatal fetei," spuse primul. - " Nu sunt tatal, sunt mama ! "