cu iepuras
-
0 0Iepurasul intra într-un bar, si-l întreaba pe barman:
-Aveti pâine?
-Nope.
-Aveti pâine?
Barmanul, iritat, raspunde:
-Nu, ma, nu, nu avem!
-Aveti pâine?
-Iepurasule, daca ma mai întrebi o data daca am pâine te iau de urechi si te bat în cuie de bar!!
-Aveti cuie?
-Nu...
-Aveti pâine ? -
Lectie invatata Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim.
Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena?
Era un vis!
Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra.
Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost.
Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea.
Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data..
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare....sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara.
Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor: "Bun venit in familie".
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina -
Iepurele o prinde intr-o seara pe veverita si o violeaza salbatic, de o baga in coma. Dupa
trei luni se trezeste veverita...mai tinea minte doar ca ala care a violat-o avea urechi lungi.
Leul stringe toate animalele in poiana si incepe discursul:"Acum 3 luni un nenorocit cu
urechi lungi a posedat-o salbatic pe veverita...". In multime, iepurasu' face:"Ptiu, a belit-o
magaru'!" -
Intr-o zi merge iepurasul la urs acasa, bate la usa si deschide ursuletul:
-Taica-tau e acasa, intreaba iepurasul.
-Nu, numai mama.
-Bine, spune-i ca am trecut pe aici, zice iepurasul si pleaca.
A doua zi iepurasul merge iara la urs acasa, bate la usa si deschide ursuletul:
-Maica-ta e acasa, intreaba iepurasul.
-Nu, numai tata e acasa.
-Bine, spune-i ca am trecut pe aici, zice iepurasul si pleaca.
A treia zi merge iarasi iepurasul la urs acasa, bate la usa si deschide ursuletul:
-Taica-tau e acasa, intreaba iepurasul.
-Nu.
-Dar maica-ta?
-Nu, raspunde ursuletul.
-Atunci ai grija ca daca vreau asa iti dau una!... -
un epuras se duce la alimentara
-prima zi:aveti piini mici, mici mici?
-vinzatoare:;NU AVEM NU FACUM ASA MICI
-a doua zi :aveti piini mici, mici ,mici?
-vanzatoarea:NU MAI NU ACEM ASA CEVA
-vanzatoarea vazind ca iepurasul vine mereu si cere vorbeste cu patronul si ii face iepurasului piini.
-aveti piini mici,mici,mici?
-vanzatoarea
a avam
-iepurasul:eh si cine vi le cumpara? -
Ursul se plimba prin padure cu o hirtie in mina.
Vazindu-l vulpea il intreaba:ce ai in mina ce vrei sa faci ursule?Aasta este lista cu animalele pe care vreau sa le omor azi.
-vulpea:si ce numar sunt?
- ursul; pai,65
-vulpea:nu ma omori ca am pui acasa si macar lasa-ma sa ma duc sa-mi iau ramas bun sa-i pup ,te rog
ursu:bine
O omoara merge mai daparte si se intalneste cu leul.
-leul :ce ai acolo ursule?
-ursul :asta este lista cu animalele pe care vreau sa le omor azi.
-leul:sieu ce numar sunt?
-ursul
ai 13
-leul:mai ursule te rog nu ma omori ca am si eu o iubita tinara si nu o pot lasa asa ,macar lasa-ma sa ma duc sa-mi ia rams bun de la ia
ursul:bine
Il omoara si merge in continuare
se intilneste cu iepurasul
-iepurasu:ce ai acolo ursule?
-ursu:lista cu animalele care vreau sa le omor azi
-iepuras:si eu ce numar sunt?
-ursul
ai numarul 3
-iepurasul:si nu poti sa ma stergi?
-ursul:ba da.