De sezon - haine de blana
-
0 0O cucoana opreste pe strada o tipa numa'fumuri imbracata cu o super haina de blana si ii spune>
Madam, stii cate animale au trebuit sa moara pentru haina asta de blana???
La care tipa, indignata ii raspunde>
Madam, stii cu cate animale a trebuit sa ma culc pentru haina asta de blana??? -
Hai inca unul!
Un tip vine acasa la sotie spasit si ii zice:
Draga mea, am o problema...
Sotia, cu multa tandrete ii spune:
Dragule, te rog nu mai lua totul pe umerii tai, de acum incolo spune la plural, "avem"...
La care sotul, luminat la fata:
draga mea, AVEM o problema....Secretara mea o sa ne nasca un copil.... -
Bancul asta l-am vazut pus in scena in realitate. Eram in Constanta intr-o super aglomerata intersectie si unul cu un mare Jeep a lovit masina unei gagicute(o decapotabila suuuper). Bineinteles ca au iesit scantei pe acolo printre care...tipa:"ba nenorocitule stii cata p*** am supt io pt masina asta?" Welllll...
-
D'aia nu mai pot eu ca "au vazut" multi faza. Oricum eu nu stau sa ma disculp p'aci pentru acuzatii aberante. "Eniwei"...eram la bancuri, e o rubrica de fun nu de "procese" cum ca vaiii Doamne incerc sa "prostesc" pe cine stie cine.
Poate se face Monitoru' bancurilor si un site care sa actualizeze toate aparitiile...vorba ta Achamot.
Si daca bancul e de cand lumea, uite ca suptul p*** e la moda mereu in scopuri pecuniare si nu numai. Deci d'aia se reiau bancurile alea ca sa existe un circuit in...ecosistem.