antivirus bun
-
0 0
Care-mi zice si mie un antivirus bun am avut pana acum avast,avira si avg.
Altu' mai bun care-i? :))
-
In prezent, Norton Internet Security 2012 este cea mai buna suita antivirus.
Am folosit Nod32, Bitdefender, Kaspersky, AVG, Avast, dar toate au avut vulnerabilitati si m-au dezamagit in final.
Folosesc Norton de aproximativ 3 ani si nu am mai avut "picior" de spyware, virus, malware sau keylogger in pc. Detecteaza tot!
Cateva din functiile de baza ale suitei:
Antivirus
Antispyware
Antiphishing
Norton Safe Web
Antispam
Identity protection
Norton Reputation Service
Parental control management
Smart firewall
Pulse Updates
Bot protection
SONAR 3 Behavior Protection
Network mapping and monitoring
Antirootkit
Nu uitati ca si cei de la Yahoo folosesc Norton.
PS: nu, nu consuma multe resurse asa cum se zvoneste! -
Daca nu ai $70 sa dai pe NIS, care nu e "cel mai bun", dovada sunt testele independente de programe anti-virus si suite de securitate:
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/sepoct-2011/ ,
poti folosi unul dintre programele gratuite anti-virus Avira sau Avast (eu prefer Avast), care au obtinut rezultate cu mult mai bune decat alternativele lor platibile. Daca ii adaugi si un firewall, tot gratuit si care trece testele Leak, ma refer la Comodo Firewall, atunci ai protectie foarte buna si gratuita pentru calculator.
Insa nu-i suficienta! Utilizatorul calculatorului este cel care decide mai mult decat un anti-virus, prin obiceiurile de navigare si de manipulare a fisierelor descarcate, cata protectie ofera propriului calculator.
-
Eu folosesc Kaspersky internet security in fiecare an il iau din magazin . Unul gratuit foarte bun este Comodo internet security free sau Outpost security suite free. Un firewall foarte bun este Private firewall free si protectie pericole Zero Day este Threat fire. Daca doresti sa vezi statistica viziteaza www.matousec.com