recomandare smartphone
-
0 0
Care imi recomanda un smartphone cu tastatura qwerty si cu camera foto buna la un buget de maxim 8-9 milioane?
-
explicati-mi si mie la ce folositi telefoanele astea smart, ca al meu ma tot bate la cap sa ne luam smartfoane. si mi-as lua, ca mie-mi plac gadgeturile, dar nu stiu ce as face sau ce aplicatii as folosi de pe acel tel. eu in mod obisnuit folosesc mp3 playerul, mai citesc una-alta de pe jaful meu de nokia care vede pdf-uri, mai bag un joc si eventual navigare pe internet. le mai folositi si la alte chestii?
-
ultimul_mohican said:
explicati-mi si mie la ce folositi telefoanele astea smart, ca al meu ma tot bate la cap sa ne luam smartfoane. si mi-as lua, ca mie-mi plac gadgeturile, dar nu stiu ce as face sau ce aplicatii as folosi de pe acel tel. eu in mod obisnuit folosesc mp3 playerul, mai citesc una-alta de pe jaful meu de nokia care vede pdf-uri, mai bag un joc si eventual navigare pe internet. le mai folositi si la alte chesti?Pai cu un smartphone ai: Near field communication, standarde nDraft de navigare pe internet prin free HotSpot-uri , Acces + vizionare clip-uri Youtube si nu numai. GPS etc...
-
ultimul_mohican said:
explicati-mi si mie la ce folositi telefoanele astea smart, ca al meu ma tot bate la cap sa ne luam smartfoane. si mi-as lua, ca mie-mi plac gadgeturile, dar nu stiu ce as face sau ce aplicatii as folosi de pe acel tel. eu in mod obisnuit folosesc mp3 playerul, mai citesc una-alta de pe jaful meu de nokia care vede pdf-uri, mai bag un joc si eventual navigare pe internet. le mai folositi si la alte chestii?Pai, eu pe al meu am asa : gmail , facebook, navigare internet (prin wi-fi sau 3 G, depinde unde sunt ) , mp3 player + spotify , dictionare , camera foto+ video , GPS , google maps, quickoffice, bursele ,skype, messenger , lanterna (
asta o folosesc pentru a gasi jucariile pisicii pe sub mobila ) si inca niste chestii pe care nu am avut ocazia sa le folosesc . De jucat , in afara de Wordfeud ( scrabble on-line ) nu ma joc nimic, ca nu-mi place .Daca nu ai smartphone , traiesti foarte bine si fara . Daca ai , n-ai sa mai poti trai fara

-
Asta ma intreb si eu, de ce trebuie sa am smart phone.
Toti pretenii:vai, nu ai Iphone?
Nu, am un LG din '46 cred care nici color nu cred ca e.
Si ala cu nr de vodafone e unu cu taci scrin, samsung, pe care il folosesc o luna pe an cand ma duc la Rumanica.N-am net pe el, n-am nimic si nici nu vreau.
Pai ca harta, am navi.
Ca net, am acasa tableta.
De jucat, nu ma joc.
Muzica am in masina.
Jur ca nu-i vad utilitatea.
Acest mesaj a fost editat de către mikizda: -
Cum spunea cineva mai sus: cand nu ai nu ii vezi utilitatea cand il ai nu mai poti sa te vezi fara el

Pentru mine telefonul era ca sa sun si sa trimit mesaje (nici de astea prea multe pentru ca nu imi place sa scriu
) asa ca nu intelegeam de ce sa dau o carauta de bani pe un smartphone. Am primit insa unul cadou si de atunci am tot descoperit cat de practic este mai ales cand calatoresti.In loc sa am cu mine: telefon, gps si mp3 player am doar un aparat care le face pe toate.
Si nici nu trebuie sa te cari cu laptopul dupa tine doar ca sa ai acces la internet.
Sau nu mai trebuie sa mai printez toate mailurile cu putinta pentru diverse plati sau rezervari. De obicei rezervarile le printez insa mi s-a intamplat sa mi se spuna ca nu am platit nici un avans si pentru asta nu printasem dovada

Apoi este nebunia cu aplicatiile care fac tot ce iti trece prin cap. In ultimele calatorii aplicatiile astea ne-au fost la fel de utile precum ghidul din poseta.
Aveam aplicatii pentru metrou de exemplu care iti spunea care este cea mai apropiata statie si cum poti sa ajungi de acolo la statia care te interesa pe tine.
Apoi aveam aplicatii care iti spuneau ce este felul de mancare din meniu atunci cand nu aveai poze care sa te dumireasca

Tot felul de dictionare.
O aplicatie pentru mersul trenurilor.
O aplicatie care iti da scrierea chinezeasca a unui anumit cuvant ca sa poti arata taximetristului unde vrei sa mergi de exemplu. Si multe multe altele.
Avantajul este ca sunt aplicatii care merg off line deci nu tre sa cauti wi fi gratuit prin tot orasul ca sa poti sa gasesti informatia dorita.