autentificare automata
-
30 Iun 2011, 23:190 0
stiti careva cum sa deselectez autentificarea automata la fiecare vizita caci indiferent de cate ori inchid si deschid pag de forum trece in automat ramanand vizibil username si password.....
-
3 Iul 2011, 02:01
Stai linistita ca nu se vede pe forum nici un element de siguranta de-al profilului tau.
-
3 Iul 2011, 08:06
onlyone said:
Stai linistita ca nu se vede pe forum nici un element de siguranta de-al profilului tau.
mersi mult pt raspuns dar nu era o problema legata de profil......era doar faptul ca la deschiderea sitelui EVA...intra in automat ...fara a cere password si username....chiar daca am deselectionat intrarea automata..Am gasit o metoda temporara de a nu putea accesa la forum....fara passwordul corect...dar nu stiu pt cat timp......
-
7 Iul 2011, 18:39Atunci cand vrei sa iesi de pe site, te deconectezi (Tab dreapta sus). Iar la reconectare ai optiunea: "Autentifica-ma automat la fiecare vizita", pe care nu o selectezi. Ar mai fi si varianta in care browserul iti retine parola pentru logare pe anumite site-uri. Caz in care trebuie sa dezactivezi optiunea. Exemplu, in Firefox in engleza: Tools >> Options >> Privacy >> de-selectare : Remember password for sites.
-
7 Iul 2011, 20:20
In Firefox, sterge user-ul si parola aferente eva.ro din Tools - Options - Security - Saved Passwords si adauga o exceptare pentru http://www.eva.ro la optiunea "remember passwords for sites".
Daca nu vrei sa-ti memoreze datele de autentificare pentru niciun alt site, debifeaza "remember passwords for sites".
Acest mesaj a fost editat de către romario1: 7 Iul 2011, 20:49