Calculator--- 2002 televizor
-
0 0Cum pun monitorizarea pe un televizor din 2002? Stiu ca Onlyone ne-a spus cum sa ne tragem muzica de pe youtube-n calculator, da' tare-as vrea s-o mai aud.
-
Vasile. said:
NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
Multa, multa sanatate!Placa ta video este integrata pe placa de baza de aceea nu ai mufe prea multe pentru transmiterea semnalului video (gen HDMI, DVI, S-VIDEO ). Iti trebuie o placa video separat pe care s-o conectezi pe placa de baza in slotul AGP sau PCI , o astfel de placa video ar putea sa fie dotata si cu mufa S-VIDEO pentru ca banuiesc ca televizorul tau are acea mufa.
In caz contrar ai nevoie de un adaptor VGA-EUROSCART (adica daca nu-ti procuri o alta placa video ).
In momentul conectarii televizorului la placa video iti vor aparea noi optiuni in "NVIDIA Control Panel" de unde vei putea selecta tv-ul tau .Daca vei folosi un adptor vga-euroscart cred ca va trebui sa fie un adaptor cu mufe multiple astfel incat sa poti conecta si monitorul in acelasi timp ca sa poti realiza setarile necesare conectarii tv-ului tau. Nu am experienta in ceea ce priveste conectarea tv-ului (de tip mai vechi) la calculator. Dar totusi cu o placa video care sa aiba si o mufa S-VIDEO poti rezolva cel mai simplu problema.
Dupa ce ai rezolvat problema mufei nu-ti mai ramane decat sa realizezi setarile necesare recunoasterii tv-ului tau de catre placa video din " CONTROL PANEL-ul placii video ".
Nu uita la configuratia ta ai nevoie de adaptor VGA-EUROSCART doar daca tv-ul tau are o mufa EUROSCART .
Iti urez succes.
Acest mesaj a fost editat de către onlyone: