Calculator--- 2002 televizor

•  
    • 4313 mesaje
    8 Iun 2011, 07:40
    0 0
    Cum pun monitorizarea pe un televizor din 2002? Stiu ca Onlyone ne-a spus cum sa ne tragem muzica de pe youtube-n calculator, da' tare-as vrea s-o mai aud.
  •  
    • 19 mesaje
    8 Iun 2011, 20:27
    0 0
    Vasile. said:
    Cum pun monitorizarea pe un televizor din 2002? Stiu ca Onlyone ne-a spus cum sa ne tragem muzica de pe youtube-n calculator, da' tare-as vrea s-o mai aud.

Nu am inteles nimic ! Tradu-ne si noua !
  •  
    • 4313 mesaje
    10 Iun 2011, 23:02
    0 0

Vreau sa folosesc un televizor vechi pe post de monitor; presupun c-am nevoie de un program.

•  
    • 500 mesaje
    10 Iun 2011, 23:23
    0 0
    tu zici ca vrei sa conectezi un calculator folosind pe post de monitor un televizor?
  •  
    • 2769 mesaje
    10 Iun 2011, 23:32
    0 0
    Vasile. said:

Vreau sa folosesc un televizor vechi pe post de monitor; presupun c-am nevoie de un program.

Ce placa video ai?

•  
    • 4313 mesaje
    12 Iun 2011, 07:19
    0 0
    Onlyone, sper ca esti bine si c-a fost doar o alarma falsa.

NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430

Multa, multa sanatate!
  •  
    • 2769 mesaje
    12 Iun 2011, 10:34
    0 0
    Vasile. said:

NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430

Multa, multa sanatate!

Placa ta video este integrata pe placa de baza de aceea nu ai mufe prea multe pentru transmiterea semnalului video (gen HDMI, DVI, S-VIDEO ).  Iti trebuie o placa video separat pe care s-o conectezi pe placa de baza in slotul AGP sau PCI  , o astfel de placa video ar putea sa fie dotata si cu mufa S-VIDEO pentru ca banuiesc ca televizorul tau are acea mufa.
    In caz contrar  ai nevoie de un adaptor VGA-EUROSCART (adica daca nu-ti procuri o alta placa video ).
    In momentul conectarii televizorului la placa video iti vor aparea noi optiuni in  "NVIDIA Control Panel" de unde vei putea selecta tv-ul tau .Daca vei folosi un adptor vga-euroscart cred ca va trebui sa fie un adaptor cu mufe multiple astfel incat sa poti conecta si monitorul in acelasi timp ca sa poti realiza setarile necesare conectarii tv-ului tau. Nu am experienta in ceea ce priveste conectarea tv-ului (de tip mai vechi) la calculator. Dar totusi cu o placa video care sa aiba si o mufa S-VIDEO poti rezolva cel mai simplu problema.
    Dupa ce ai rezolvat problema mufei nu-ti mai ramane decat sa realizezi setarile necesare recunoasterii tv-ului tau de catre placa video din " CONTROL PANEL-ul placii video ".
    Nu uita la configuratia ta ai nevoie de adaptor VGA-EUROSCART doar daca tv-ul tau are o mufa EUROSCART .
    Iti urez succes.

Acest mesaj a fost editat de către onlyone: 13 Iun 2011, 08:48
  •  
    • 4313 mesaje
    13 Iun 2011, 07:25
    0 0
    Multumesc mult, Onlyone.
    Credeam ca pot pune un film pe TV gratis; se poate vedea si pe monitor. Cand vor fi bani, un TV nou e bine venit, da' atat cat asta vechi merge, s-ar putea sa astepte.
    Ai grija de tine, Onlyone!