Nu-mi merge un site

•  
    • 3741 mesaje
    20 Apr 2011, 02:08
    0 0

Nu pot sa intru deloc pe www.strawberrynet.com si ma oftic de mor! Imi da urmatoarea chestie:

Access Denied

You don't have permission to access "http://www.strawberrynet.com/" on this server.

Reference #18.411fed5.1303254452.4474f0e2

Ce-i de facut? 

•  
    • 2769 mesaje
    20 Apr 2011, 06:58
    0 0

Daca ai fost inscrisa ca user pe site-ul respectiv si ai incalcat vreo restrictie , s-ar putea sa fi ban-ata temporar. (fvreo cateva zile). Continua sa incerci sa accesezi site-ul in fiecare zi.  Exista doua tipuri de ban-are :1)- Ban acordat de catre admin;

2)- Ban efectuat automat de catre bot-ul site-ului.

Ar mai fi posibil sa ai probleme de DNS care si acestea sunt doar temporare. Si in acest caz , e bine sa continui sa accesezi respectivul site.

•  
    • 3741 mesaje
    20 Apr 2011, 14:22
    0 0
    nu am primit niciun ban. din romania pot accesa site-ul, dar din italia nema. de o luna e problema asta. or avea ei vreo restrictie?
  •  
    • 10 mesaje
    24 Mai 2011, 08:50
    0 0
    parerea sotului meu:
    - e ca nu e de ban ca la forumuri
    - se pare ca eu folosesc un server cu GeoIP .. si nu permit vizitatorilor din italia sa acceseze siteul ... e ca atunci cand dai www.google.com si te duce in google.ro daca esti din romania ... la google.it daca esti din IT samd
    daca insisti incearca sa gasesti un proxy in romania