camera de supraveghere "in direct"
-
18 Mar 2011, 19:150 0
Avem camera de supraveghere la servici..se inregistreaza pe un hard imaginea si se sterge automat la 20-30 zile.Mai nou,am auzit prin "targ",se vrea a ne vedea conducerea "in direct".Mentionez ca au biroul intr-o locatie diferita.Ce ma intereseaza pe mine : trebuie venit la sucursala,adica la noi,si montat ceva la camere,calculator,sau se poate monta la birou si vazut de-acolo???...Asta ca sa stim daca putem afla si noi cand se produce minunea sau suntem "vegheati' si habar n-avem.Sa stim daca mai tragem un chiul in voie.
-
19 Mar 2011, 13:37
Atata vreme cat aveti deja camerele de supreveghere instalate nu mai este nevoie sa se monteaza nimic, odata cu instalarea camerei se face si conectarea, deci sunteti online tot timpul.
Camera de supreveghere inregistreaza non stop sau atat vreme cat este programata, intre anumite ore sau numai cand este detecteaza miscarea sau pur si simplu.
Da, trist dar adevarat, sunteti supravegheati!
Imaginile pot fi foarte clare si detaliate...inclusiv ce munciti, ce se vede pe monitorul computerului vostru in momentul in care-l accesati, ce faceti, cat stati si pe unde mergeti....cam tot...
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 19 Mar 2011, 13:47 -
19 Mar 2011, 22:53Le avem de cativa ani si stiu sigur ca pana acum doar au inregistrat pe un hard...dar acum,s-au trezit ei sa vada si online,au vorbit cu cei ce au instalat sistemul si mai stiu sigur ca trebuie cumparat ceva.Asta nu stiu eu:trebuie ceva cumparat ca sa puna la sistemul de supraveghee sau trebuie pt calculatorul de pe care ne supravegheaza??? Inclin sa cred ca la noi trebuie,deoarece ei ar dori s-o faca de oriunde,birou,acasa.