descarcare poze
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
5 Feb 2011, 18:530 0
Buna seara! Am si eu o rugaminte. Cineva daca ma poate ajuta sa descarc fotografii de pe un telefon nokia n 900 pe laptop. Nu ma pricep de loc la tehnologia aceasta.As vrea un raspuns detaliat.Multumiri anticipate pentru orice ajutor
-
6 Feb 2011, 16:12
onlyone said:
Pentru a transfera continut media (sau altceva) de pe telefonul tau pe calculator ai nevoie de un cablu de date (pe care trebuie sa-l conectezi la USB-ul calculatorului "e o mufa ingusta si lunguiata"). Dupa ce conectezi telefonul la calculator intri in My computer si vei vedea acolo numele telefonului tau. Trebuie sa dai click pe acea pictograma sub care scrie Nokia. Ti se va deschide o pagina in care-ti va fi afisat continutul telefonului tau. Selectezi pozele pe care doresti sa le transferi cu butonul din partea dreapta a mouse-ului dai click pe poza iar in micul meniu ce-ti va aparea pe ecran dai click cu butonul stang al mouse-ului pe optiunea COPY, dupa care mergi din nou in My computer dai click cu butonul stang al mouse-ului pe C iar in fereastra care ti se deschide , intr-o zona libera (in care nu este nici o pictograma) dai click cu butonul drept al mouse-ului iar in micul meniu care-ti va aparea dai click cu butonul stang al mouse-ului pe optiunea PASTE si gata ai transferat poza, ca sa mai transferi si alte poze , repeti operatia de mai sus. (bineinteles ca exista posibilitatea de selectare multipla a fisierelor pentru transfer insa pentru ca esti prea incepatoare ti-am descris doare metoda de transfer singular al fisierelor) pe calculator. Felicitari , azi ai mai invatat ceva despre tehnologia inteligenta.
Înapoi la: Forum » Tehnologie