De ce nu mai pot folosi chatul eva ?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
23 Nov 2004, 01:310 0Nu mai pot folosi acest chat si nici cel de pe bumerang - de cate ori accesez, mi se spune ca sunt neautorizata sa deschid pagin respectiva... Ati patit si voi asa ceva?
Mi-am schimbat zilele trecute programul antivirus - am acum bit defender-ul si poate o fi si asta explicatia...?
Nu stiu ce o fi... M agandesc ca poate o exista vreo solutie..Mercic si va pupik. -
23 Nov 2004, 13:42Draga mea e o mica problema.
A cazut serverul de pe bumerang
Stai linistita cand rezolva oamenii problema ne gasesti tot aici
Pupici -
23 Nov 2004, 14:03Iti multumesc pentru raspuns - dar aseara mi-a spus cineva ca a intrat si ca era ok. Mi-a parut tare rau... Se pare ca am eu o problema cu computerul - dar atunci nu-mi explic de ce pe alte chaturi pot intra si pe acestea nu. Adica azi am descoperit alt site - acvaria.com, au si acolo chat si am reusit sa intru. dar acolo nu cunosc pe nimeni si nici nu mi-au raspuns la salut. Si eu pupici.
-
16 Dec 2004, 11:02Ce-ai facut pana la urma? Ai putut intra pe chat? Am si eu ac. problema!
-
16 Ian 2005, 17:28si eu am aceeasi problema. si tot bit defender am . Coincidenta?
oricum eu m-am obisnuit sa folosesc yahoo messenger si asa pot vorbi cu cei pe care ii cunosc si pe care ii prefer.
Înapoi la: Forum » Tehnologie