SA MA AJUTE CINEVA ....
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
17 Nov 2004, 02:550 0VA ROG FRUMOS,CINEVA CARE SE PRICEPE LA MESSINGER,SA MA INVETE CE SA FAC:
NU MAI POT CITI CE TRIMIT SI CE PRIMESC,CAND SUNT ONLAINE,SI TOTODATA A DISPARUT SAGETILE SUS ,JOS,LA SAPATIUL UNDE SE AFISEAZA CONVERSATIA..MENTIONEZ CA AM STERS SI REINSTALAT MESSINGERUL DE 6 ORI..PANA ACUM SI ACELASI REZULTAT....NU POT VEDEA IN SPATUL DE CONVORBIRI CE TRIMIT SI CE PRIMESC .... CE SA FAC...VA MULTUMESC... -
24 Nov 2004, 12:14Daca te pricepi un piculet uita-te prin meniuri si verifica setarile, daca nu apeleaza la cineva care se stie pe PC
-
12 Dec 2004, 20:45trebuie reinstalat windows-ul! a patit asa un coleg de-al meu si asa a rezolvat problema
-
12 Dec 2004, 20:46trebuie reinstalat windows-ul! a patit asa un coleg de-al meu si asa a rezolvat problema
-
21 Dec 2004, 11:52Petel, vezi-ti de treaba si nu mai induce oamenii in eroare.. auzi sa reinstalezi windows-ul pt atata lucru.. E un soft si ala, sigur a umblat fata prin setari, nu nu stiu sigur daca a dezinstalat (si nu sters) si instalat.. E greu fara sa vezi. Dar in nici un caz nu dai cu tunul cum zici tu.
-
27 Dec 2004, 18:36Si mie mi se intampla acelasi lucru cam de o luna!
Eu cred ca este conexiunea de vina. Tu ce fel de conectie ai???
Cand e conectia slaba, nu mai "merge" nici mesagerul
Înapoi la: Forum » Tehnologie