Recomandare telefon
-
0 0
Buna,
As avea si eu nevoie de un sfat pentru achizitionarea unui telefon nou.
In principiu mi-as dori un smartphone cu touch screen dar care sa aiba si tastatura qwerty slide (nu virtuala), nu foarte mare, ca nu-mi place sa umblu cu caramida dupa mine si care ca pret sa nu depaseasca 8-9 milioane.
Mi-a atras atentia SE X10- mini pro dar nu am gasit prea multe reviewuri si ecranul parca e nitelus cam micut. In principiu o sa si navighez pe net cu el, deci as vrea un ecran cu o dimensiune decenta.
Va sunt recunoscatoare pentru orice sfat si idee.
Acest mesaj a fost editat de către Amicutz: -
as vrea si eu o recomandare pentru un telefon bun ....la un telefon ma interezeaza camera buna,usor de accesat,ecran mai mare ,baterie buna...sa prefera marca nokia
Acest mesaj a fost editat de către kty_pesa: -
Amicutz
Ti-as recomanda Nokia N900 , insa sta prost cu memoria RAM ( doar 256 MB) ceea ce este prea putin insa avand in vedere ca ruleaza sistemul de operare Maemo 5 este suficienta memoria RAM.
Totusi Iti recomand sa te mai gandesti in legatura cu tastatura qwerty si TS , tastatura hardware este expusa uzurii fizice mai degraba decat TS si in plus telefoanele cu TS si Qwerty cu sistem Slide nu prea sunt echipate cu hardware care sa-ti asigure posibilitatea de upgrade pe viitor la fabuloasele versiuni de Android ce vor urma.
Dece nu te orientezi catre un telefon gen Samsung i9000 Galaxy S cu ecranul cel mai de calitate Super Amoled si Gorila Glass , Oleofobic (nu raman amprentele degetelor pe el) de 4", rezolutie excelenta de 480 x 800 pixels, 16 milioane de culori, cu 512 MB RAM , procesor de 1 GHZ, standardele WI-FI A; B; G; N si DLNA, Flash Lite v3.1, 720p (Filmeaza si reda in format HD), Bluetooth v3.0
,TV-out, document editor etc...
Iar pretul lui cu un abonament pantera 20 de la Orange este de doar 99 E.
Dar daca doresti un telefon cu tastatura Qwerty , cel mai bun de pe piata ar fi Nokia E72, insa costa foarte mult (in jur de 270 E cu abonament de 20 E la Orange).
-
BlackBerry este slabut, m-am chinuit 2 ani sa ies din contract din cauza aparatului, probleme cu conectarea la internet, greoi... etc.
HTC desire si Iphone - noile modele imbunatatite, cele mai bune pt acest timp!
Occidentul le-a adoptat si indragit repede aruncand BlackBerry-ul la gunoi.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
Nokia N8 :
Partile bune ale acestui telefon sunt:
Este dotat cu o camera exceptionala de 12 Mpx cu tehnologia Carl Zeiss, blit Xenon , caracteristici scratch resistant prin display-ul Gorilla Glass (adica ecranul este rezistent la zgarieturi), ecranul are o rezolutie generoasa de 360 x 640 pixeli si o dimensiune acceptabila de 3,5", memorie 16 GB extensibila prin card micro SD de capacitate de pana la 32 GB, filmeaza si reda continut HD 720p, conectivitate HDMI.
Partile slabe ale acestui telefon sunt:
Are doar suport Flash Lite 4.0 ( permite redarea video Online doar 50% din continutul redat prin Flash Player 10.1) , procesorul este de doar 680 MHz iar memoria RAM de 256 Mb va provoca crash aplicatiilor ruland simultan si lag uneori in meniu ( raspuns intarziat), sistemul de operare Symbian^3 OS cu care este dotat acest telefon este inferior atat Android-ului de la Google cat si iOS-ului si sistemului Windows Mobile 7. Ca de obicei bateria la smartphone-uri este slabuta.
Acest mesaj a fost editat de către onlyone: -
Nokia C6 , este un telefon cu ecran touch rezistive ceea ce inseamna ca are probleme de raspuns la atingere dar este insotit de un stilus (creion ) cu care poti sa navighezi prin meniuri mai usor.
Tastatura hardware qwerty nu este reusita , dupa cateva utilizari incep sa se miste tastele.
Probleme de lag si chiar crash din cauza memoriei ram foarte slaba. Procesorul este un ARM 11 de 434 MHz . Are suport adobe flash 3.5,deci este capabil sa redea site-uri cu continut flash.
Camera de 5 mpx nu impregneaza o calitate superioara pozelor , ea realizand fotografii la calitatea celor realizate de LG P500 cu a sa camera de 3 mpx.
Desi sistemele de operare symbian nu prea suporta mai mult de 262000 de culori , ecranul acestui telefon afiseaza 16 milioane de culori. Este dotat cu sistem de operare Symbian 9.4 Series 60 cu o versiune 5 de revision.
Este un telefon bussines class . -
Cel mai reusit telefon cu tastatura glisanta este Motorola MILESTONE 2. De remarcat la el este suportul full flash prin Flash player 10.1( deci se poate viziona absolut orice continut flash si imagini video online). Are o camera performanta de 5 mpx care impregneaza fotografiilor o calitate cu nimic mai prejos decat ceea ce realizeaza unele telefoane cu o camera de 8 mpx. Are un procesor de 1 GHz si memorie RAM 512 Mb ( se misca excelent , fara intarzieri) , sistemul de operare este vestitul Android v. 2.2 (Froyo ) (excelent) . In rest are Wi-Fi 802.11 a / b / g / n plus super standardul DLNA. Muzica se aude formidabil prin difuzoarele stereo cu care este dotat smartphone-ul.
Ecranul este full touch screan capacitiv ( raspunde foarte bine la atingere) de 3,7 inch cu o rezolutie de vis de 480 X 854 pixeli , HSDPA 10.2 Mbps si HSUPA 5,76 Mbps , tastatura glisanta full qwerty este reusita fiind usor de utilizat datorita faptului ca este suficient de mare . Memoria interna este de 8 GB extensibila prin card Micro SD de pana la 32 GB.
Iti recomand cu caldura acest telefon , este o adevarata capodopera tehnologica.
Acest mesaj a fost editat de către onlyone: -
kidokido said:
Ce imi poti spune de nokia 95 ?si de ce o ia razna cand imi este lumea mai draga??
La ce te referi cand spui ca o ia razna?
Acest telefon a fost inaintea timpului sau in momentul lansarii lui , acum insa este net depasit de bijuteriile tehnice ale momentului nu doar datorita dotarilor hardware ci si datorita nivelului fabulos de dezvoltare software si ale sistemelor de operare , producatorii de gen reusind sa ridice standardele tehnicii de calcul si comunicatii mobile la cote cvasineverosimile. Totusi remarc la modelul respectiv de Nokia calitatile procesorului care, chiar daca e destul de mic, este dotat cu acclelerator grafic destul de performant iar camera dispune de tehnologia optica Carl Zeiss.
Acest mesaj a fost editat de către onlyone: