noul internet browser

•  
    • 318 mesaje
    10 Nov 2004, 13:03
    0 0
    Am auzit ceva vag despre un nou browser care o sa-i deav peste nas lui IE. Stie careva mai multe detalii? O sa ma uit si pe Google.
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Nov 2004, 19:31
    0 0
    Adriana, eu folosesc Opera.
    Aplicatia asta mi se pare mai prietenoasa si, cu siguranta, este MULT mai sigura in ceea ce priveste virusii.
    Ocazional, are probleme cu deschiderea pop-up-urilor, dar de regula te atentioneaza asupra acestui lucru - si atunci, daca tii neaparat sa vezi despre ce este vorba, poti deschide site-ul respectiv in IE.
  •  
    • 318 mesaje
    10 Nov 2004, 21:59
    0 0
    Salut,

Am folosit si eu Opera acum cativa ani, pe un iBook. Atunci mi s-a parut cam lenta, dar acum daca ma gandesc bine, cred ca e mai avantajoasa decat IE. Asta crapa in fiecare zi, si nu numai cand sunt pe Eva. Si ma apuca pandaliile sa vad cum aplic pentru un job online si scriu si scriu,de la 1848 incoace, dupa care pop up fereastra "problema cu browserul, se inchide".
    Am auzit aseara la radio ceva vag despre un nou browser, si ma intrebam daca stie cineva mai multe.
    Dar o sa-mi iau Opera pana una alta, imi amintesc ca are un fel de Office incorporat chiar prietenos.
  •  
    • 491 mesaje
    12 Nov 2004, 14:40
    0 0
    check out Mozilla Firefox, ala e cel nou. Oricum dupa ce MS a scos service pack 2, IE nu mai e asa de nesigur ca inainte.

Nicole
  •  
    • 634 mesaje
    4 Feb 2005, 20:39
    0 0
    Si eu folosesc Mozila Firefox. Este bun. Singura problema este cu paginile care sunt proiectate doar pentru IE, dar de obicei gasesti specificat acest lucru.
  •  
    • 83 mesaje
    13 Feb 2005, 19:55
    0 0
    si eu folosesc opera shi vad in fiecare zi marile diferente intre IE shi Opera...e mult mai bun desi la un calculator mai slabutz merge cam greu...insa are numeroase avantaje!