Laptop
-
0 0
Am un calculator alb şi vreau să-mi cumpăr unul negru. Asta ca să înţelegeţi cam cât mă picep eu la calculatoare
.Deci caut de câteva săptămâni să cumpăr un laptop şi m-am hotărât la Acer Aspire (nu de alta, doar pentru că de ăsta am mai avut), cu diagonala de 15.6, memorie ram 3 Gb, capacitat HDD 320 Gb şi de preferinţă până în 2000 ron.
Îmi poate recomanda cineva un calculator anume, un procesor sau alte detalii la care să mă uit, ceva de care să mă feresc sau orice altceva care să mă ajute să mă hotărăsc?
Care e diferenţa dintre Acer aspire, Mashines sau Extensa?
Ps. Nu-mi trebuie pentru jocuri.
Acest mesaj a fost editat de către Dora-Minodora: -
acer sincer nu(am vazut cum i sa topit carcasa unui amic ) ...recomand cu mana in foc Toshiba mai ales ca pana la 31 decembrie au garantia nomatherwhat cateva exemple
Notebook Toshiba Satellite C660-11Q
Notebook Toshiba Satellite C660-11T
Notebook Toshiba Satellite C660-10J
Notebook Toshiba Satellite L655D-13X pe ultimul vreau sa mil iau
-
Acer in nici-un caz. Eu ti-as recomanda un sony vaio sau un toshiba.
Am vazut si un clasament cu cele mai bune 5 laptop-uri ale momentului:
http://www.topcadouri.ro/TOP-5-Laptop.php
Poate te ajuta.
-
ckark2012 said:
eu recomand din suflet Laptop Apple MacBook Pro 17 cu procesor Intel® CoreTM i7 2.2GHz, 4GB, 750GB, AMD Radeon HD6750M 1GB cea mai tare configuratie a momentului.Un laptop foarte rapid.Si acer sunt bune doar atata timp cat au garantie.Bafta la shoping.
Pana si unul SH sare de 2000 ron.Eu as opta pt Toshiba, Lenovo sau Samsung.
-
Mi-am cumparat la sfarsitul lui decembrie, multumesc tuturor celor care m-au sfatuit.
Este un Acer Aspire si sunt multumita pana acum de el.
Acest mesaj a fost editat de către Dora-Minodora: