Antivirus bun

•  
    gmn
    • 327 mesaje
    3 Nov 2010, 23:01
    0 0

Hello!

Am un antivirus care imi expira in curand si care oricum nu ma poate proteja impotriva virusilor de pe internet. Imi puteti spune, va rog, un antivirus bun care sa protejeze si de internet?

Multumesc!

•  
    • 272 mesaje
    5 Nov 2010, 16:13
    0 0
    gmn said:

Hello!

Am un antivirus care imi expira in curand si care oricum nu ma poate proteja impotriva virusilor de pe internet. Imi puteti spune, va rog, un antivirus bun care sa protejeze si de internet?

Multumesc!

un antivirus e bun daca e actualizat si e si mai bun daca nu scoti bani din buzunar pt el: Avast, Avira, AVG au versiuni gratuite.

de internet nu te poti proteja decat daca scoti cablul de retea din pc

•  
    • 102 mesaje
    6 Nov 2010, 17:10
    0 0
    eu am antivirusul Avira si nu mai nici o problema.....eu il am de anul trecut si vad ca nu mi-so expirat
  •  
    gmn
    • 327 mesaje
    6 Nov 2010, 21:30
    0 0

Bun, inainte de a instala alt antivirus, trebuie sa-l dezinstalez pe cel vechi?

•  
    • 272 mesaje
    6 Nov 2010, 22:37
    0 0

Da. O data ca, daca expira, nu ai de ce sa-l mai lasi instalat, fiindca nu-l poti folosi si alt motiv ar fi ca doi antivirusi inseamna consum mare de resurse si acces dificil spre imposibil la fisiere.
    Dezinstalarea celui existent incepe - de obicei - automat cand instalezi alt program antivirus.

Acest mesaj a fost editat de către romario1: 6 Nov 2010, 22:42
  •  
    • 15 mesaje
    11 Nov 2010, 18:33
    0 0
    Eu folosesc unul german de la Emsisoft. Are doua motoare de protectie in el. Pentru Virusi si Spy-uri. Am cu licenta. Merita. Ps. o licenta cuparata poti sa o dai la cate persoane vrei