Scuze, cine a montat centrala termica?
-
0 0Imi cer scuze...dar am ajuns la capatul rabdarii
Bun gasit!
Sunt si eu intr-un impas de aceea ma aflu aici, mai ales ca nedumeririle mele vizeaza un teren necunoscut.
Anul acesta am hotarat sa renunt la sistemul centralizat de incalzire si m-am adresat unei firme (recomandata de cineva!) pentru a monta centrala termica. Fac aceasta schimbare la doua apartamente: al meu si al fiicei, sunt apartamente de o camera.
Cum au decurs lucrurile pina acum: am dus actele necesare la sfarsitul lui august - inceput septembrie si am fost programata pentru lucrare in doua zile consecutiv (o zi pt tevile de la gaz, una pentru partea termica). Aceste lucrari s-au facut la aprox o luna dupa ce am semnat contractul cu ei si am dat avansul.
Am ramas oarecum mirata pentru ca mi-au fost trimise echipe de cate doi oameni la fiecare lucrare dar nu am vazut nici un inginer care sa vina si sa-i verifice. Mai mult in camera am pastrat vechile calorifere din fonta care nu erau curatate/aerisite. Ei de lucrat au lucrat dar ce au facut calitativ nu stiu.
De doua saptamani stau si astept, ii vad nepasatori desi i-am contactat. Ma intreb cat mai dureaza, cat mai stau in frig si chiar fara apa calda. Raspunsul care il paseaza de la unul la altul este ca dosarele sunt la avizat. Ar putea sa-mi spuna cineva ce urmeaza? Cat dureaza obtinerea acestor avize, montarea contorului...etc? De unde stiu eu ca lucrurile stau asa cum spun ei, ma intreb daca au facut partea de proiectare... -
2 luni.si dupa ce vine aprobarea de la distrigaz,o sa vinacei de la care ai cumparat centrala sa ti dea drumul la ea,sa vada daca e in regula si sa ti dea garantia.nu cei care ti au facut proiectul o sa ti dea garantie la lucrare.cel putin la mine asa a fost.dar nu stau la bloc...nu stiu cum e la bloc..
-
ma bucur ca am gasit un topic pe tema asta... a fost sedinta de bloc aseara...
si s-a pus problema de tras teava aia de sus si pana jos... la noi in bloc nu este inca nimic...
stie cineva estimatic cam cat ar costa teava de la P la et 8... apoi manopera, contoarele, teava urmatoare care intra in apartament????
ca la noi in sedinta s-a spus ca e vb de 3500 lei... mie mi se pare ca vor fi mai multe costuri...
plus ca trebuie facuta debransarea de la radet si apoi dosarul trebuie avizat la distrigaz...
as vrea sa stiu si cat ar costa un contor de gaze... mi-ar prinde bine niste informatii avizate, pentru ca eu m-am opus din lipsa de bani la o asemenea investitie...
va multumesc mult si va urmaresc in continuare...
eu vb de faza premergatoare instalarii unei centrale...