reinstalare windows/ stricare laptop

•  
    • 56 mesaje
    19 Sep 2010, 21:19
    0 0
    cin poate sa imi raspunda am probleme k laptopul am avut instalat windows 7 si dupa ce am folosit un program pentru a repara windowsul k imi scria k windowsul este o copie build 6700 parca, knd i-am dat restart nu a mai intrat in pagina de windows a ramas la prima pagina acer si urmatoarea pag apare neagra. Cum pot afla dak trebuie sa il trimit la garantie ( mai are 3 luni de garantie) sau trebuie instalat decat windowsul k eu l-am cumparat k sistem de operare linux.
    Este nevoie sa il duc la garantie sau sa il duc la un amic pt ami reinstala windowsul
    Mersi mult astept raspunsurile voastre
  •  
    • 2769 mesaje
    19 Sep 2010, 21:34
    0 0
    Ai CD cu sistemul de operare linux?
    Daca da , atunci baga CD-ul cu linux-ul si vei vedea daca e stricat laptop-ul .
  •  
    • 56 mesaje
    20 Sep 2010, 14:12
    0 0
    Am un cd dat de ei dar nu stiu dak este k linux nu scrie pe el nimic referitor la sistemul de operare linux.
    Si inca ceva cam cat dureaza o reinstalare de windows? mersi
  •  
    • 2769 mesaje
    20 Sep 2010, 20:47
    0 0
    Intrebam daca ai primit un CD pe care sa scrie explicit LINUX MANDRIVA sau KNOPPIX, dar daca n-ai primit inseamna ca nu ai linux.

Windows-ulXP se instaleaza in maximum 40 de minute ( daca ai procesor performant , instalarea poate fi efectuata in 10 minute), cu VISTA si SEVEN dureaza mai putin de 40 de min. (in functie de versiunea de OS).