Intrebare:inregistrare convorbiri pe mob
-
0 0Buna seara!

Intrebarea mea ar fi: exista telefoane mobile care pot inregistra convorbirile purtate de la acesta?! Sau trebuie montat in ele un dispozitiv special?!
Va rog un raspuns. -
Buna, Onlyone!
Intrebam daca de exemplu, de pe mobilul personal cineva poate sa-si inregistreze propriile convorbiri purtate! Vreau sa stiu daca se poate realiza acest lucru de pe unele telefoane mobile.
deci?
P.S. tot timpul cand vb cu un prieten la telefon, am impresia ca se aude un mic sunet si ca poate, ma inregistreaza
-
In specificatiile tehnice ale telefoanelor mobile care se afla pe piata la ora actuala , nu figureaza o astfel de abilitate tehnica , poate exista unele terminale care pot sincroniza cele doua functii, respectiv apelul de voce si reportofonul in scopul obtinerii unui efect tehnic identic cu cel care te intereseaza pe tine. Insa eu nu am incercat obtinerea acestui rezultat tehnic neconventional pentru terminalele din categoria "consumer" . Dar exista ecipamente auxiliare miniaturale care se comercializeaza sub titulatura "dispozitive pentru spionaj".
-
"Intrebarea mea ar fi: exista telefoane mobile care pot inregistra convorbirile purtate de la acesta?! Sau trebuie montat in ele un dispozitiv special?!
Va rog un raspuns. "
Majoritatea telefoanelor care se gasesc pe piata sunt capabile sa inregistreze convorbirile telefonice insa sunt si dispozitive care se ataseaza la telefon pentru inregistrarea convorbirii.
Trebuie sa mentionez ca iti revine obligatia sa anunti persoana ca urmeaza s-o inregistrezi,orice inregistrare facuta de tine n-o poti folosi in instanta,in fata anchetatorilor intr-un anumit caz si nici nu pot fi facute publice pentru ca ai inregistrat fara drept.
Cat timp anunti omul si pastrezi doar pentru tine totul este legal.