sony ericsson w350i

•  
    • 47 mesaje
    2 Aug 2010, 18:59
    0 0
    buna am un telefon w350i si nu mai functioneaza... l-am scapat de multe ori jos si dupa 10 luni merge tot aiurea... se inchide singur si cand incerc sa il deschid vibreaza incontinuu ... cateodata se mai aprinde dar nu tine foarte mult ... au trecut deja 3 luni de cand nu il mai folosesc

va rog frumos daca ati mai avut astfel de problema sa imi spuneti cat ati dat pt reparatie in caz ca se mai poate face ceva
    va multumesc
  •  
    • 2769 mesaje
    2 Aug 2010, 19:29
    0 0
    Nu stiu ce sa zic, ai putea incerca o resoftare a telefonului , aceasta varianta fiind si cea mai ieftina. La un service GSM iti poate fi resoftat telefonul . Pretul este undeva intre 20-50 lei.
    Nu le spune alora ca l-ai scapat pe jos , altfel risti sa-ti recomande schimbarea PCB-ului (placii de baza) ceea ce costa in jur de 120-180 lei si poate nu e necesara inlocuirea PCB-ului.
    Spunele doar ca ai accesat soft-urile din el si de atunci iti tot face "figurile " pe care le-ai descris, sa incerce sa ti-l resofteze.
    Dupa cate stiu eu aceste modele de telefoane au softul foarte sensibil si adesea in urma utilizarii chiar si conforme cu recomandarile producatorului se intampla sa se piarda acest soft astfel fiind necesara o resoftare.
    Poate reusesti sa scapi cu o resoftare daca nu cumva ai strapungeri in PCB care sa-ti provoace scurt-circuitari. Deci solicita o resoftare. Nu stiu cat te-ar costa un Symbian dar zi-le sa ti-l resofteze cu tipul de soft pe care l-a avut telefonul.
    Succes!
  •  
    • 47 mesaje
    2 Aug 2010, 19:35
    0 0
    mersi de sfat