programul deep freeze
-
0 0cad mi am reinstalat windows ul persoana respectiva mi a instalat si acest program. mi-a spus ca imi "ingheata" programele si nu mai iau virusi dar nu mi-a spus exact ca nu mai pot memora nimic in calculator.tot ce pun nou dupa ce il opresc si il deschid iar s-a sters.....exista o modalitate sa nu se mai stearga sau trebuie sa dezactivez programul pt ca este enervant.si cum il steg ca nu il gasesc la control panel????
-
Pai tocmai de aceea nu ti se mai viruseaza calculatorul pentru ca respectivul program iti sterge tot ce descarci atat face programul ala , uita-te si pe la setarile progamului din system tray (zona de notificare dreapta jos), dai click dreapta pe pictograma programului si trebuie sa ti se afiseze un meniu cu optiuni de setare a programului.Programul respectiv poate fi dezactivat iar dezinstalarea lui poate fi realizata doar din registry eliminandui-se cheile de intarare in registry.
-
De regula, Deep Freeze se instaleaza numai pe partitia unde este instalat sistemul de operare.
Daca ti l-a instalat pe toate partitiile inseamna ca pt a pastra informatiile trebuie sa-l dezactivezi, insa nu iti mai ofera protectie.
Pentru dezactivare:
1. CTRL+ALT+SHIFT+F6
2. introduci parola si dai clic pe OK
3. bifezi Boot Thowed si dai clic pe OK
4. restartezi calculatorul
Dupa restartare o sa vezi un x rosu pe pictograma din dreapta jos pe bara de stare. -
Nu mai iei virusi dar nu-ti mai ramane nimic nici in calculator.
Daca vrei sa stali linistita in ceea ce priveste virusii si vrei sa nu fi obstructionata in acelasi timp de activitatea programelor care te protejeaza de infectii , eu iti recomand o distributie linux . Este foarte avantajos linux-ul , e gratuit si pe linux nu exista virusi deci n-ai nevoie de antivirusi si alte programe care sa-ti ingreuneze functionarea calculatorului si disponibilitatea memoriei ram.