Probleme mari cu e-mailul yahoo
-
0 0Am mare nevoie de un sfat

Este deja a 2a oara in cateva zile cand imi este blocat mailul. Mesajul care imi apare este ceva de genul "A fost detectata o activitate neobisnuita in contul Dvs. Pentru a va proteja contul, casuta postala v-a fost blocata pt pt 48h, timp in care nu vet putea primi, trimite sau salva mesaje"
Prima oara cand mi s-a intamplat, am si schimbat parola si in mai putin de 24h s-a rezolvat. La cateva zile, insa, iata ca imi este blocata din nou.
Din pacate nu pot renunta la acest cont, am sute de adrese, primesc si trimit zilnic mailuri pe ea, etc.
Ce pot face?
Multumesc anticipat! -
Pai nu ai ce face . Yahoo mail se blocheaza automat atunci cant sunt incalcate anumite conditii de utilizare a casutei postale si se deblocheaza automat dupa o anumita perioada de timp . Nu-ti face griji mail-urile pe care trebuie sa le primesti ajung chiar si in perioada in care ti-e blocat contul.
-
Singura notificare pe care o primesc este ca accesul la mail mi-a fost blocat pt 48h(desi uneori il deblocheaza si mai repede)din cauza unei activitati suspecte.
Ma gandesc ca cineva poate incerca sa se logheze in locul meu si dupa 3 incercari de introducere a parolei(gresite) se blocheaza automat. Totusi, la cat de des se blocheaza mailul in ultima vreme, ma indoiesc ca are cineva timp sa faca asta.
Am sa scriu un mail celor de la yahoo, dar ma tem ca nu vor fi foarte prompti in raspuns.
De-asta tot incercam sa gasesc o explicatie...
Ms oricum de raspuns!