Probleme mari cu e-mailul yahoo

•  
    • 891 mesaje
    17 Iun 2010, 18:59
    0 0
    Am mare nevoie de un sfat

Este deja a 2a oara in cateva zile cand imi este blocat mailul. Mesajul care imi apare este ceva de genul "A fost detectata o activitate neobisnuita in contul Dvs. Pentru a va proteja contul, casuta postala v-a fost blocata pt pt 48h, timp in care nu vet putea primi, trimite sau salva mesaje"

Prima oara cand mi s-a intamplat, am si schimbat parola si in mai putin de 24h s-a rezolvat. La cateva zile, insa, iata ca imi este blocata din nou.

Din pacate nu pot renunta la acest cont, am sute de adrese, primesc si trimit zilnic mailuri pe ea, etc.

Ce pot face?

Multumesc anticipat!
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Iun 2010, 19:32
    0 1
    Pai nu ai ce face . Yahoo mail se blocheaza automat atunci cant sunt incalcate anumite conditii de utilizare a casutei postale si se deblocheaza automat dupa o anumita perioada de timp . Nu-ti face griji mail-urile pe care trebuie sa le primesti ajung chiar si in perioada in care ti-e blocat contul.
  •  
    • 891 mesaje
    18 Iun 2010, 00:46
    0 0
    Iti multumesc pt raspuns.

Din pacate mailurile nu ajung, sunt trimise inapoi cu "failure message" .

Poate sa fie, oare, o eroare? Ma indoiesc ca incearca cineva parole si apoi blocheaza contul...dar mai stii...
  •  
    • 891 mesaje
    27 Iun 2010, 16:27
    0 0
    Tot eu...deja a devenit o obisnuinta, mai mult sta blocat mailul decat activ

Sa fie de la nr.mare de mailuri din inbox?(cu toate ca spatiul este nelimtat, la yaho

Sau cineva se joaca cu nervii mei?
  •  
    • 2769 mesaje
    27 Iun 2010, 16:48
    0 0
    Sti limba engleza?
    Ai notificari in limba engleza la fiecare interventie automata a serviciului de mail.
    trebuie sa citesti toate notificarile care-ti apar , acolo e solutia .
  •  
    • 2769 mesaje
    27 Iun 2010, 17:56
    0 0
    Nu din rautate ti-am scris mesajul anterior, dar nimeni nu poate sti ce se-ntampla cu cont-ul tau in afara de tine care ai acces la notificarile serviciului yahoo mail pe care le receptionezi in legatura cu cont-ul tau.
  •  
    • 891 mesaje
    27 Iun 2010, 19:12
    0 0
    Singura notificare pe care o primesc este ca accesul la mail mi-a fost blocat pt 48h(desi uneori il deblocheaza si mai repede)din cauza unei activitati suspecte.

Ma gandesc ca cineva poate incerca sa se logheze in locul meu si dupa 3 incercari de introducere a parolei(gresite) se blocheaza automat. Totusi, la cat de des se blocheaza mailul in ultima vreme, ma indoiesc ca are cineva timp sa faca asta.

Am sa scriu un mail celor de la yahoo, dar ma tem ca nu vor fi foarte prompti in raspuns.
    De-asta tot incercam sa gasesc o explicatie...

Ms oricum de raspuns!
  •  
    • 2769 mesaje
    27 Iun 2010, 19:50
    0 0
    Ai incercat sa-ti faci un seal?
    Astfel vei avea convingerea ca nu accesezi
    mail-ul de pe o pagina realizata de fisher-i.
    Pentru ca s-au descoperit astfel de pagini identice ca aspect cu pagina de logare pe yahoo mail realizate de deiferiti hacker-i