PSP
-
0 0Hallo.
Unde gasesc si eu un PSP, dar cu memorie mai mare de 64mb?
M-a inebunit fiemea ca frea si io nici macar nu stiu cu ce se maninca.
Mc -
http://www.price.ro/specificatii_sony_consola_psp_black_+_joc_assasin_s_creed_:_bloodlines_+_husa_de_protectie_312180.htm
Daca banii nu sunt o problema pentru tine , atunci intra la link-ul de mai sus si-ai sa vezi un potable device de toata frumusetea.
Daca as fi fana PSP-urilor mi-as cumpara acest dispozitiv. -
Sony
Descriere :
Jocuri,filme si mai multa miscare...
PSP (PlayStation Portable) va ofera acum posibilitatea sa redati jocuri, video, muzica si poze in orice moment, si sa le impartasiti cu prietenii.
Consola Sony PlayStation PSP vine acum cu un sistem video output pentru conectarea consolei la televizor iar ecranul este dotat cu un grad redus al reflexiei,ceea ce-l face sa se comporte excelent si in conditii naturale de luminozitate.
Pachetul contine : Consola PlayStation Portable Black,joc Assasin`s Creed : Bloodlines si husa de protectie pentru consola.
Specificatii PSP :
Ecran : TFT 4.3 inch, 16.7 milioane culori
Rezolutie : 480 x 272
Memorie : 64 MB RAM
Frecventa procesor : 333 MHz
Boxe stereo integrate.
Wireless LAN (WI-FI)
Microfon incorporat
Suport USB (2.0)
Slot Memory Stick Duo
Baterie : Li-Ion (1200 mAh)
Dimensiuni (cm) : 17 x 7 x 2
Culoare : Negru
Garantie : 2 ani
Varsta recomandata : 10+ -
Slot Memory Stick Duo
Ai vazut aceasta specificatie din descrierea PSP-ului pe care ti l-am propus?
Ei , asta inseamna ca poti cumpara un card de memorie chiar si de 4 Giga si chiar de 8 Giga , el ofera posibilitatea atasarii de memorie suplimentara prin tehnologia slot memory sau stick memory.
Ti-am spus ca este un dispozitiv dat naibii . Mie-mi place foarte mult, de aceea ti l-am recomandat.