Windows explorer
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
15 Apr 2010, 18:100 0So.
Am avut pe pc vista.Al meu consort nu fu foarte incintat de el asa ca sterse vista si baga un xp.
Acum, alta dandana.Modzilla mere, chrome mere, nu mere internet exploreru.O sa ma intrebati de ce nu folosesc modzilla si chrome.
Pai de pe explorer pot accesa banca sa-mi fac transferurile necesare.Musai explorer, nu altceva.
De unde donloadez eu un explorer sau si mai dihai, sa reinsalez vista sau xp sau orice altceva?Mentionez ca pe acest pc am certificatele de la banca, iar daca formatez toptul si reinstalez, pierd certificatele.Ok, le salvez pe certificate si le reimport dupa aceea, dar de unde fac rost de explorer?
Nu ma intereseaza neaparat moca, si cu bani, dar subtire cu bani, ca daca nu am acces la cont, nu pot nici bani avea pe card.
Intelege cineva ce doresc?
Merci frumos -
15 Apr 2010, 22:50http://www.google.com/toolbar/ie8/install.html
Este versiunea a-8-a ce are in plus imbunatatiri pentru motorul google.
Il descarci si-l instalezi . Totul este simplu si gratuit.
Succes! -
16 Apr 2010, 00:44Inseamna ca windows-ul pe care l-ai instalat este astfel personalizat incat exclude IE-ul..
Am sa iti fac eu un windows bun si am sa-ti dau link-ul dropbox-ului ca sa ti-l descarci si sa-l instalezi. Da' fi atenta , te misti repede ca nu las mult link-ul pe forum.
Ok? -
16 Apr 2010, 09:58pai mai bine mi-l dai, bineinteles daca poti,pe mes.Sa speram ca merge, ca altfel stau cu dintii la luna, ca nu pot sa-mi accesez conturilii din Romanica.
demoazela e id meu.
Multumesc frumos
Înapoi la: Forum » Tehnologie