Windows 7
-
0 0Buna,am si eu o rugaminte.
Pe acest windows nu am microsoft word,oare pot sa-l descarc gratuit?eu nu ma prea pricep la utilizare asa ca va rog sa-mi dati cat mai multe detalii in cazul in care pot sa instalez word-ul.
Va multumesc. -
http://download.openoffice.org/contribute.html?download=bouncer&product%3DOpenOffice.org%26os%3Dwinwjre%26lang%3Den-US%26version%3D3.1.1
Dupa ce intri la locatia respectiva navigheaza in jos pe pagina si da click pe :select a mirror close to you. Iar din pagina ce se va deschide alege o locatie de download mai aproape de Romania.
Iti urez succes. -
Onlyone,iti multumesc ca vrei sa ma ajuti dar nu ma descurc, din pacate nu stiu nici engleza asa ca este mai greu.
Am incercat dar nu e bine ,imi apare la programe open office.org3.1dar de acolo mi se deschid alte pagini si nu stiu ce sa fac.
Am vrut sa-l dezinstalez din control panel dar imi apare urmatorul mesaj "please exit openoffice.org3.1 and the openoffice.org3.1quickstarter before you continue.If you are using a multi-user system,also make sure that no other user has open office.org3.1 open"
si eu nu stiu ce sa fac.
Daca ai rabdare sa-mi scrii pas cu pas ce sa fac te rog .
Iti multumesc -
Unele programe daca sunt intrerupte in timpul proceselor de instalare sau in timpul altor procese in cadrul carora insereaza chei in registrii , se blocheaza si sunt foarte dificil de eliminat.
Totusi tu ca incepatoare ai la dispozitie posibilitatea excelenta pe care ti-o ofera solutia System Restore.
Ca sa realizezi o restaurare a sistemului la o data anterioara instalarii esuate a Open Office-ului
trebuie sa intri la START -->Help and Suport Center -->Undo Changes to Your Computer with System Restore unde trebuie sa bifezi obtiunea RESTORE MY COMPUTER TO AN EARLIER TIME iar in fereastra care va aparea In simulatorul de calendar faci click pe o data anterioara tentativei de instalare a programului cu pricina si dai click pe NEXT , etc. In final astepti sa se restaureze sistemul.
Succes!