Cum sa imi aleg un laptop

•  
    • 2 mesaje
    7 Apr 2010, 16:04
    0 0
    eu am batut-o pe mami la cap un an intreg sa imi ia un laptop (am doar 13 ani).
    acum mia promis ca dupa PASTE sau cel mult pana in toamna imi ia unul cu pretul pana in 20 de milioane lei vechi.acum am un computer desktop.
    laptop-ul il folosesc pt mess hi5 net .vreau sa fie cat de cat portabil adik sa pot merge cu el pe la bunika pe la varamea pe la prieteni oriunde.vreau sa pot face documente word pe el pt scoala , sa pot face cd-uri , sa tina bateria adik sa nu umblu cu el la incarcat din ora in ora si mai multe lucruri ce le-ar face o fata de 13 ani sa ma pot uita si la filme. please ajutati-ma ...

1. modele imi recomandati???
    2.ceva preturi informative...
    3.dupa ce criterii sa iau un laptop???
    4.tot cea ce mar interesa despre un laptop

P.S. ... pe internet informatiile sunt vage

PLEASE ...HELP ME
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Apr 2010, 17:41
    0 0
    Criteriile dupa care sa te ghidezi la cumpararea unui laptop sunt::
    Daca doresti sa-ti cumperi un laptop ieftin nu este complicat , trebuie doar sa mergi in magazin si sa il cumperi pe cel mai ieftin.

Daca doresti un laptop care sa nu te enerveze de fiecare data cand vrei sa-l utilizezi , atunci ai nevoie de:

Putere de procesare optima, disponibilitate de memorare activa acceptabila , afisare grafica satisfacatoare.

Acestea sunt criteriile pe care trebuie sa le avem in vedere in momentul achizitionarii unui laptop si nu numai.