Cine a absolvit Scoala de hackeri?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
11 Sep 2004, 21:18daca e vorba despre o persoana apropiata destul de usor , stii data nasterii , da ? intri la am uitat parola si iti faci de cap , vezi tu cum raspunzi la intrebarea capcana
eu am reusit de cateva ori
problema e ca va trebui sa schimbi parola daca reusesti asa ca utilizatorul respectiv va trebui sa parcurga acelasi traseu ca si tine apoi pentru a-si accesa propriul mail
ei si care-i problema ?
in rest daca nu merge incerca sa faci rost de un program care sparge parole , exista dar nu stiu unde .... succes -
13 Sep 2004, 15:53zana-buna multumesc pentru mesaj, dar este mai complicat fiindca este vorba de o adresa de mail de la o firma romaneasca, deci care se termina cu .ro
-
18 Sep 2004, 12:42draga annays drept sa-ti spun m-ai facut curioasa cu mesajul tau Cine a absolvit scoala de hackeri
asa ca am cautat articolul si cred ca alta alternativa nu ai decat sa iei legatura cu cea care l-a scris ... cu mychip 
iti doresc succes si daca afli ceva interesant te rog sa postezi aici, fiindca cine stie cand avem si noi nevoie. Pupici -
22 Ian 2005, 23:23Annays,
Trimite-mi pe private sau pe abureala@gmail.com adresa de mail in care vrei sa intri !
Te ajut eu, am niste programele dragute! -
25 Ian 2005, 21:21Pentru fetele care mi-au cerut programele:
1.sint cam mari pentru a fi trimise prin mail.
2. nu sint tocmai ,,ortodoxe" si ma tem ca veti fi prinse. Trebuie luate niste masuri de precautie inainte si nu imi permit sa va expun.
Înapoi la: Forum » Tehnologie