Cine a absolvit Scoala de hackeri?

•  
    • 8 mesaje
    11 Sep 2004, 12:30
    0 0
    Help!!! Vreau sa aflu o parola de mail?
  •  
    • 247 mesaje
    11 Sep 2004, 21:18
    0 0
    daca e vorba despre o persoana apropiata destul de usor , stii data nasterii , da ? intri la am uitat parola si iti faci de cap , vezi tu cum raspunzi la intrebarea capcana eu am reusit de cateva ori problema e ca va trebui sa schimbi parola daca reusesti asa ca utilizatorul respectiv va trebui sa parcurga acelasi traseu ca si tine apoi pentru a-si accesa propriul mail ei si care-i problema ?
    in rest daca nu merge incerca sa faci rost de un program care sparge parole , exista dar nu stiu unde .... succes
  •  
    • 8 mesaje
    13 Sep 2004, 15:53
    0 0
    zana-buna multumesc pentru mesaj, dar este mai complicat fiindca este vorba de o adresa de mail de la o firma romaneasca, deci care se termina cu .ro
  •  
    • 4 mesaje
    18 Sep 2004, 12:42
    0 0
    draga annays drept sa-ti spun m-ai facut curioasa cu mesajul tau Cine a absolvit scoala de hackeri asa ca am cautat articolul si cred ca alta alternativa nu ai decat sa iei legatura cu cea care l-a scris ... cu mychip
    iti doresc succes si daca afli ceva interesant te rog sa postezi aici, fiindca cine stie cand avem si noi nevoie. Pupici
  •  
    • 202 mesaje
    22 Ian 2005, 23:23
    0 0
    Annays,
    Trimite-mi pe private sau pe abureala@gmail.com adresa de mail in care vrei sa intri !
    Te ajut eu, am niste programele dragute!
  •  
    • 634 mesaje
    23 Ian 2005, 22:35
    0 0
  •  
    • 202 mesaje
    25 Ian 2005, 21:21
    0 0
    Pentru fetele care mi-au cerut programele:
    1.sint cam mari pentru a fi trimise prin mail.
    2. nu sint tocmai ,,ortodoxe" si ma tem ca veti fi prinse. Trebuie luate niste masuri de precautie inainte si nu imi permit sa va expun.