puteti intra in contul de e-mail eva.ro?
-
0 0Eu nu am reusit niciodata sa intru pe acest cont de e-mail!Culmea am cistigat pentru prima data o carte la concurs si nu pot confirma ca nu e accesibil acest cont....A verificat cineva contul pe eva.ro?
-
Eu una am reusit sa intru pe mail inca din prima zi in care m-am inscris pe site.
Chiar am castigat si eu o carte si am confirmat adresa postala si am primit cartea acasa.
Ai intrat ca sa te loghezi in contul de mail si ce ti-a aparut?
Vezi ca pentru cont trebuie sa te loghezi separat de logarea pe forum. -
Imi pare rau dulcetica draga, ti-am trimis un mail de pe contul meu pe al tau (dulcetica@eva.r
si mi-a venin inapoi mailul deoarece nu a fost gasita aceasta adresa.
Ce pot sa iti spun, cred ca mailul trebuia verificat prima oara cand te-ai inscris.
Eventual sa iti faci din nou cont pe mail cu aceeasi nume si parola; incearca si asta si spune-mi dupa aceea ce ai mai facut. -
Si eu am aceeasi problema ... pe adresa mea de mail din profil nu am primit nici 1 mail , am aflat ca am castigat uitandu-ma pe site.. Si daca incerc sa-mi verific mailul la eva, cand apas ma trimite in pagina http://mail.eva.ro/logout.htm ...care e un BLANK ... Ce pot sa fac? .. cum imi iau premiul??? ... aveti vreo adresa de webmaster sau ceva? Cu cine pot vb ???