internet

•  
    • 33 mesaje
    15 Aug 2004, 17:29
    0 0
    fetelor,
    sint mai noua pe aici, bine v-am gasit mai întîi. M-ar interesa o alta modalitate convenabila de conexiune la internet - sînt din Iasi.
    Folosescde cîteva luni carduri de la pcnet, nu e rau, dar ma cam ustura factura de telefon si merge destul de greu.
    multumesc
  •  
    • 33 mesaje
    20 Aug 2004, 19:58
    0 0
    as avea o familie vecina cu copii în Canada si eventual interesata, dar nu stiu daca ar fi de acord
    cam cît cheltuiesti tu pe luna pentru internet ? stai mult conectata ?
    cu cardul pcnet + factura telefonica de-a dreptul indecenta ajung în jur de 800 000 lei pe luna - uneori mai mult alteori mai putin
  •  
    • 491 mesaje
    22 Aug 2004, 03:03
    0 0
    ai cumva rds prin zona? astia au un abonament de vreo $30 (sau $35, uite nu mai stiu exact cit era, da' ceva in genu' asta) impreuna cu oferta lor de cablu TV
    vezi si tu pe site-ul lor, rdslink.ro

daca nu aveti rds p-acolo, intreaba si tu pe la companiile de cablu de pe-acolo, ca poate are vreunul vreo oferta de Internet...

hth,
    Nicole

ETA: hai ca acuma ti-am recitit mesajul si mi-am dat seama ca tu chiar asta nu vrei sa ai: o factura de un milion pe luna la internet Anyway, tu still uita-te pe site-ul rds, ca au diverse abonamente, de tot felul, si mai scumpe si mai ieftine