recuperare date
-
0 0Salut, am chemat la serv. un "meserias" sa-mi faca calc. stricat si i-am spus sa-mi salveze tot ce aveam in excel si in word(7 ani de munca) si bineanteles ca nu a facut-o.A reinstalat windowsul am inteles nu stiu care cu fata de vista parca.Exista vreun program prin care sa recuperez ce am pierdut ???
AJUTOR !!!!! -
zic si eu: poate sunt fisierele corupte, in mod normal trebuiau sa se deschida in Office 2007.
In ultima instanta incearca sa deschizi cu Notepad: la "Files of type" - sa fie selectat "All Files" ca sa-ti apara fisierul pe care-l vrei sa-l deschizi.
O sa apara tot felul de caractere ciudate dar o sa vezi si textul - pe care poti sa-l copiezi si sa-l duci in Word si sa-l formatezi dupa cum doresti.
Sper ca am fost clara. -
fisierele office sunt suprascrise de noul sistem de operare. de recuperat, Recuva recupereaza doar indexurile fisierelor din tabela de partitii si iti indica starea fisierelor: scrie "very poor" sau "excellent".
poti sa incerci sa le deschizi cu orice program de editare, nu-ti vor aparea decat niste caractere indescifrabile in continutul lor.