The sexiest remix by OnlyOne
-
0 0http://www.youtube.com/watch?v=bThR2oq5kMw
Cel mai sexi remix realizat de mine evident cu efectele speciale de rigoare .
-
Pai dupa ce conectezi camera foto la USB iti apare in bara de operatii (jos in dreapta langa ceas) numele aparatului insotit de notificarea "now connected"?
Daca-ti apare o notificare de genul "an unknown device was connected" atunci inseamna ca nu iti este instalat driver-ul camerei foto.
Driver-ul respectiv se afla pe un CD care insotea aparatul in pachetul de cumparare. Deci iei acel CD , il introduci in unitatea optica a caculatorului(CD-DVD WRITER)si pur si simplu instalezi driver-ul. Dupa aceea cu siguranta vei putea realiza transferul de poze. -
Executa click dreapta pe pictograma "My Computer" , din meniul contextual selecteaza (click pe) optiunea "Manage" in fereastra care-ti apare selecteaza optiunea "Disk Management" in fereastra in care-ti va aparea vei vedea partitiile "Local Disk C, Local Disk D si in cazul in care ai Un CD sau DVD in unitatea optica iti va aparea numele respectivului disk.
Dupa ce te-ai asigurat ca ai ajuns la locatia in spre care te-am indrumat eu , conecteaza la port-ul USB camera foto si urmareste daca-ti apare in fereastra aceea inca o litera majuscula asemanatoare partitiilor primara si logica respectiv C si D.
Mai bine conecteaza intai camera foto si dupa aceea intra la locatia pe care ti-am specificat-o.
Daca-ti apare acea Litera atunci executa click dreapta pe ea si in meniul ce va aparea selecteaza optiunea "Open" si ai intrat in memoria camerei unde sunt stocate pozele pe care doresti sa le transferi. -
Daca nu-ti apare nici asa atunci e nevoie de o setare facuta din linia de comanda (command prompt). Este putin mai complicat si totodata riscant de aceea nu-ti recomand sa te aventurezi tu ci te sfatuiesc sa chemi pe cineva care se pricepe si sa-l rogi sa-ti rezolve problema.
P.S.
Nu este vorba de nici o defectiune. -
Daca vrei sa intri in linia de comanda insa fara sa modifici ceva atunci urmeaza acesti pasi:
Intra in meniul START (butonul virtual de culoare verdepe care scrie START si se afla in partea de jos a ecranului in stanga.
Dupa ce ai intrat acolo executa click pe optiunea " RUN care este situata in partea de jos a ferestrei vis-a-vis de meniul "ALL PROGRAMS".
In caseta in care vei vedea cursorul clipind tipareste "cmd" dupa aceea executa click pe OK, acum ai intrat in linia de comanda tipareste "driverquery" , iti vor aparea toate driver-ele sistemului . Urmareste in partea de jos a listei de driver-e daca-ti apare "usbehci" , "usbhub" si "usbohci".
Daca iti apar aceste trei intrari inseamna ca windows-ul are instalat driver-ul de USB. -
Oricum o mai indrum pana la locatia unde poate sa-si vada toate partitiile , volumele si discurile.

Intra in meniul START - ALL PROGRAMS - ACCESORIES - COMMAND PROMPT
Se va deschide o fereastra neagra tipareste diskpart (da click pe enter) dupa aceea tipareste list disk (da click pe enter) dupa aceea tipareste list volume (da click pe enter). Acolo iti vor aparea toate discurile inclusiv removeable disk daca este conectat in acel moment. Eu te sfatuiesc sa conectezi camera foto inainte de a intra in Command Prompt.
Astept sa revii cu detalii despre evolutia situatiei. -
Si inca ceva , am recitit ce ai scris ,se pare ca totusi problema la tine e cu driver-ul device-ului Sony.
Driver-ele cu instalare esuata trebuie dezinstalate si abia dupa aceea reinstalate , altfel ori de cate ori vei da instal driver-ul instalat primul (cel esuat) nu va putea fi inlocuit de un driver care sa se instaleze corect. Deci dezinstaleaza driver-ul si dupa aceea instaleaza driver-ul din nou.