windows 7 build 7600
-
0 0Buna, revin pe aici cu o problema mareee, mi-am luat un notebook si mi-a instalat un windows 7, acum fix la o luna( nu stiu dak mi-a instalat decat versiunea 30 zile) imi apare "BUILD 7600' THIS COPY OF WINDOWS IS NOT GENUINE", CUM POT SCAPA DE ASTA.C e trebuie sa instalez? Ma puteti ajuta? Acum o data k sesiunea s-a gasit si problemele k notebook-ul Mersi mult.
-
Iti recomand sa intri in partitia in care iti este windows-ul si sa elimini wga.exe . Intri , deci in partitie (de exemplu C) dupa care intri in folder-ul WINDOWS acolo dai un search pentru "wga" fara ghilimele. Iti va gasi mai multe fisiere dar tu cauta printre ele fisierul wga.exe cand il gasesti tine putin cursorul pe el sa vezi daca-ti apare in casuta dreptunghiulara de tip balon mesajul (windows genuine advantage notification ) dupa ce te-ai asigurat ca ai gasit fisierul problema il elimini pur si simplu cu optiunea delete.
Succes! -
Momentan nu pot sa-ti dau acea aplicatie pentru ca mie mi s-a stricat calculatorul (a "crapat hard-ul") . Dar dupa ce imi cumpar alt hard am sa mai fac o aplicatie si ti-o dau. Statiile de la care intru pe forum acum sunt administrate de terti care nu permit o activitate libera pe masini, de aceea nu pot sa fac prea multe.