Ajutor, problema mea...
-
0 0Buna,
Am si eu, evident, o problema, nu ma pricep bine, si deci nu stiu ce sa-i fac.
In dimineata asta, somnoroasa, am dat drumul la PC.
S-a deschis, Ok.
In timp ce citeam o pagina pe net, ca de obicei aveam baloon-ul acela galben cu Automatic Updates, si ca de obicei am dat click pe el. Mi s-a parut mie ca scrie ceva mult dar am dat "I accept" si a inceput instalarea, l-am dat in bara. Am avut totusi un "feeling" si peste 1 minut am dat sa vad despre ce era vorba.
Cand colo, iata ce scria:"Initializing installation...Installing Windows Maliciosus Software Removal Tool January 2010 KB890830 (update 1 of 3)" Era inca in "progress". -am apucat sa notez repede
Mi s-a parut super dubios si am dat repede "Cancel" dar nu s-a inchis de tot. Atunci am incercat sa deschid Control Panel (ca sa umblu la setarile de Automatic Updates) dar nu mergea, nu mergea nici sa inchid pagina de net pecare ma uitasem - parca "se blocase" mousse-ul Atunci l-am inchis pur si simplu din buton si pe urma l-am deschis din nou.
Deschizand din nou, am dat un search in "All file and folders" dupa acel KB890830...si iata rezultatul, la care acum ma holbez fara sa stiu ce sa ii fac:
WINDOWS-KB890830-V3.3-DELTA.E-1B266BC6.pf
In Folder: C:\WINDOWS\Prefetch
Type: PF File
Date modified: 1/13/2010 9:46 AM
SIZE: 43,1 KB
Asadar va rog mult de tot sa ma ajutati in aceasta problema, ce sa fac.
1) Ce este acest fisier, sau ce-o fi, si ce fac cu el? Il sterg, sau nu, sau ce ii fac?
2) O mai exista vreunul, unde sa caut?
3) Ce ma fac cu Automatic Updates, ca banuiesc ca tot pe-asta vrea sa mi-l instaleze?!
Va multumesc mult de tot pentru eventualele raspunsuri.
L.E: sa va mai zic de ce sunt asa speriata - acum ceva timp, pe un forum, cineva avea o problema cu Windowsul si era specificat fisierul asta care incepe cu KB... de-aia am retinut, ca in rest nu am mai retinut nici numarul exact, nici ce face, care-i treaba, doar am ramas cu impresia ca "nu-i a buna" ... -
Nu e de speriat, este simplu si de multe ori foarte eficient in cazul deteriorarii sistemului de operare.
Poti incerca sa elimini vga care este responsabil cu update-urile windows-ului.
pentru a realiza restaurarea de sistem procedeaza astfel:
Deschide "control pannel-performance and maintenance" in fereastra ce se deschide dute in partea stanga unde vezi SEE ALSO uita-te dedesubt si unde vezi scris "system restore" executa click pe el. Dupa aceea click pe OK dupa ce te asiguri ca este bifata optiunea "Retore my computer tu an earlier time", dupa aceea in fereastra ce se va deschide alege o data anterioara producerii evenimentului si executa clic pe NEXT si asteapta sa se realizeze restaurarea sistemului .
-
Restaurarea de sistem e utila atunci cand se intampla sa se strice sistemul.
Automatic Updates le poti dezactiva din windows.
Se poate elimina executabilul responsabil cu Update-urile .
Restaurarea de sistem nu cauzeaza nici un fel de problema ci este foarte benefica pentru ca iti salveaza mult timp pe care l-ai pierde inutil in cazul reinstalarii windows-ului.
Scuze , am fost ocupata cu treburi de-aia nu am raspuns.