reviste pe internet
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
9 Ian 2010, 15:060 0Buna tuturor !
Vreau si eu sa citesc anumite reviste pe internet (de ex. VIP ) si la multe din articolele interesante gasesc mesajul "acces blocat"'.
Mi se spune sa-mi fac cont si sa-mi aleg un tip de abonament .
Astea costa, din cate-mi dau eu seama, dar cum le platesc ?
Pentru ca nu merg mai departe in completarea formularului cand dau de asemenea angajamente, mai mult de ...teama !
Si in presa locala am gasit rubrici parolate, pe care le-am putut accesa numai dupa ce am fost la sediul ziarului respectiv si am platit o taxa lunara, dupa care mi-au dat parola.
Dar in cazul publicatiilor nationale, cum se procedeaza ?
Cine ma lamureste si pe mine ? -
9 Ian 2010, 18:08Te sfatuiesc sa inaintezi in procesul de sign up al site-urilor si cu siguranta vei gasi si o modalitate de plata on line de tip PayPal.
-
9 Ian 2010, 20:32Onlyone esti tare dragut, dar eu cu Pay Pal ( ce-i ala ?) sunt ca si taranul cu sofranul, nu stiu daca ai auzit de zicala asta romaneasca !

Vrei sa-mi explici, te rog ? -
9 Ian 2010, 21:02Este cam complicat , trebuie sa-ti faci cont PayPal si cont intr-o banca si bla, bla , bla.
Mai bine ia legatura telefonic cu cei de la revista si cere-le o alternativa la metodele virtuale de achitare a contravalorii abonamentului. -
9 Ian 2010, 21:38Aha !
Pai ma las pagubasa, mai ales cand aud de banci si conturi !
Oricum, merci pentru raspuns, am vrut sa-ti multumesc mai devreme dar a picat site-ul eva !
Noapte buna !
Înapoi la: Forum » Tehnologie