Dupa ce introduci ID-ul si parola dai click pe Sign In dupa aceea in fereastra nou aparuta iti va cere confirmarea pentru optiunea de stergere a ID-ului. Urmeaza instructiunile (nu este complicat) si da click pe OK si gata , ai scapat de acel ID.
Ce am vrut sa spun. Daca doresc sa imi sterg id-ul "xyz" si o fac, un oarecare isi poate crea ulterior un id tot "xyz"? Ma gandesc ca o persoana rau intentionata care ma cunoaste sa preia id-ul abandonat si sters de mine si sa se " prezinte" din nou pe net cu numele meu.
Buna, Onlyone! Am incercat sa sterg un ID urmand cu exactitate pasii indicati de tine, insa ID-ul nu s-a sters. Oare am gresit eu? Ce pot sa mai fac? Mersi.
Revin cu o mica precizare. ID-ul apare pe pagina Yahoo de conectare la e-mail, unde se tasteaza ID-ul si password-ul. A ramas in memorie, cred. Cum sterg?
Despre ce ID e vorba , de messenger sau de email cel creat in timpul crearii ID-ului de messenger? Si cand ai incercat sa-l stergi ,azi inainte de-a posta comentariile de pe acest forum?