filefix.exe

•  
    • 403 mesaje
    22 Dec 2009, 15:54
    0 0
    Salut, vreau sa accesez un program in care am lucrat ieri si imi apare mesajul:HEADER FISIER DISTRUS - UTILIZATI FILEFIX.EXE(UTILITAR NORTON) ; cine imi poate spune si mie ce inseamna si ce este de facut ???
  •  
    • 2769 mesaje
    22 Dec 2009, 20:58
    0 0
    filefix.exe cel de care ai tu nevoie ,conform notificarii pe care ti-o afiseaza sistemul , nu este nici pe departe un utilitar Norton. Problema ta o poti rezolva probabil si din linia de comanda sau in cel mai rau caz dezinstaland programul cu " revo uninstaller" si reinstalandu-l.
    Poti afla exact ce element este perimat dupa aceea intri pe internet si il descarci de la o locatie externa.
    Daca gasesti executabilul specificat in notificarea aparuta , descarca-l si utilizeaza-l. Acel executabil are versiuni de reparare a mai multor elemente perimate specifice unei serii de programe (software) printre care se afla si Norton. Deci nu este o aplicatie Norton.
  •  
    • 403 mesaje
    23 Dec 2009, 08:00
    0 0
    Nu cred ca este asa de usor pe cat pare, pentru ca este un program de gestiune facut de o anume persoana care nu p[oate fi contactata in perioada asta si imi este frica de pierderea anumitor date , ceea ce ar fi foarte grav, iarv eu speram sa se poata rezolva mult mai usor.

Multumesc frumos.; daca totusi ai alt sfat............
  •  
    • 2769 mesaje
    23 Dec 2009, 10:40
    0 0
    Mai exista o posibilitate cu caracter administrativ.
    Executa un RESTORE SYSTEM la o data anterioara aparitiei problemei.