yahoo mess

•  
    • 6 mesaje
    20 Dec 2009, 18:47
    0 0
    daca am sters pe cineva din greseala din lista de mess,mai pot sa-l aduc inapoi ?exceptand situatia in care ii dau din nou add in lista ca nu mai stiu adresa
  •  
    • 2769 mesaje
    20 Dec 2009, 21:55
    0 0
    Deschide messenger-ul si navigheaza pe lista in jos , sub ultimul ID vei gasi rubrica " ADDRESS BOOK ", executa click pe acea linie si-ti vor aparea toate ID-urile pe care le ai in address book (chiar si cele pe care le-ai sters din gresala).
  •  
    • 2769 mesaje
    20 Dec 2009, 22:03
    0 0
    Daca nu ai activata optiunea SHOW ADDRESS BOOK atunci executa click pe butonul virtual "CONTACTS " care se afla in partea de sus a interfetei messenger-ului unde mai sunt si butoanele : MESSENGER , ACTIONS si HELP.
    Dupa ce ai dat click pe CONTACTS in meniul ce va aparea navigheaza in jos pana la ultima optiune care este : SHOW / HIDE se va deschide un submeniu unde trebuie sa bifezi optiunea ADRESS BOOK CONTACTS . Dupa aceea vei putea realiza verificarea pe care ti-am sugerat-o in comentariul anterior.
    SUCCES!
  •  
    • 238 mesaje
    11 Ian 2010, 00:03
    0 0
    tot o problema ptr messenger am si eu.
    mi-am instalat de curand versiunea noua 10 si de atunci am numai probl. cei care vor sa ma vada nu ma vad si nu ma aud, eu i vad si-i aud..nu stiu unde e problema..poate ca daca io am vers. 10 si ei aia veche s-ar putea sa nu mearga sa nu fie compatibile?
    plus ca am si windows 7 chiar nu stiu..
  •  
    • 2769 mesaje
    11 Ian 2010, 08:52
    0 0
    Exista versiuni mai vechi de messenger care manifesta dificultati in ceea ce priveste mesageria audio si video in chat-ul cu parteneri care utilizeaza diverse versiuni de messenger.Dar si versiunea a 10 a beta este una cu lipsuri ea fiind nefinalizata.
    Spune-le sa-si instaleze si ei versiunea a 10 a(nu cea beta ci cea finalizata).
  •  
    • 238 mesaje
    11 Ian 2010, 13:17
    0 0
    mersi o sa vad ce pot face
  •  
    • 238 mesaje
    13 Ian 2010, 15:37
    0 0
    am rezolvat problema

chestia era ca fiecare versiune noua de msn are altfel de optiuni dar nu inteleg ceva ....daca eu si persoana resp avem versiunea noua de ce nu ne vedem in camera asa:
    http://messenger.yahoo.com
    imi zice ca pers. foloseste alta versiune de msn dar am intrebat si ea are ca si mine 10.

poate ca daca ar merge la videocalling ne-am vedea asa?

oricum ce mai conteaza ..bine ca ma vad si ma aud
  •  
    • 2769 mesaje
    13 Ian 2010, 17:46
    0 0
    Draga Lalky fiecare program are o optiune HELP , acea optiune ofera toate informatiile pentru a-ti putea seta programul in functie de necesitatile tale.
    Iar daca problema e la calitatea imaginii , uneori furnizorul de internet are probleme de acces si trafic si atunci se intampla se nu ai imagine de calitate sau chiar deloc, intelegi?