Ajutor!!Cartuse Canon MP210

•  
    • 1038 mesaje
    13 Dec 2009, 11:10
    0 0
    Mai are cineva imprimanta Canon MP210 ? Daca da, cum faceti cu cartusele, pe mine una ma scot din minti !!
    Acum vreo 8 luni, mi-am cumparat cartusele originale 37 si 38 dupa ce primele au fost umplute gresit si distruse. In urma cu vreo luna, le-am dus la incarcat (nu au apucat sa se goleasca intru totul) insa imprimanta nu mi le-a recunoscut ca fiind pline. Boon...am continuat sa printez, pana la momentul in care nu mai m-a lasat, aratandu-mi un mesej cum ca ar fi goale cartusele ! Am dezinstalat si reinstalat drive-ul imprimantei, dar tot asa imi arata, iar print-urile ies cu scrisul dublat si sters in anumite locuri.
    M-am documentat pe net si multa lume are fix aceeasi problema cu aceste imprimante, am incercat sa utilizez si unele metode de pe forum, dar nu le-am inteles intru totul. Si acum, mi se pare mult sa dau aprox 200 de lei lunar pe cartuse originale cica.
    Nici nu stiu cat de bine m-am exprimat, sunt cam paralela cu astfel de tehnologii...
  •  
    • 2769 mesaje
    13 Dec 2009, 14:15
    0 0
    Eu iti recomand imprimantele HP, sunt cele mai rentabile pentru utilizatorii casnici si nu numai.

Imprimantele Cannon utilizeaza cartuse cu CIP-uri foarte sensibile care nu permit refill-uri repetate. Daca poti sa vinzi imprimanta aceea este foarte bine . Si cumpara-ti una HP.
  •  
    • 1038 mesaje
    13 Dec 2009, 15:43
    0 0
    Mda, merci, cred ca pana la urma asta ar fi cea mai buna solutie...
  •  
    • 1 mesaje
    27 Iun 2010, 13:53
    0 0
    cel mai bine iti cumperi o imprimanta pe care se poate monta un CISS.....eu am cumparat de pe net un ciss de la http://sistemeciss.ro si sunt foarte multumita ca nu mai stau sa incarc mereu cartusele cu seringa...mi se pare cea mai ieftina solutie

pupici