chiuveta infundata

•  
    • 21 mesaje
    16 Nov 2009, 22:04
    0 0
    Ajutooor! Cum desfund chiuveta infundata?Va rog nu mi ignorati problema Nu stiu ce sa fac la ora asta,multumesc
  •  
    • 1899 mesaje
    16 Nov 2009, 22:30
    0 0
    Nu È™tiu cum fac altele, dar eu sunt ”meÈ™terul casei„ la mine în apartament, È™i electrician, È™i instalator È™i dulgher, de 3X femeie

Dacă nu ai o pompă de aceea neagră să pompezi în chiuvetă (bănuiesc că e plină), încearcă să faci aceeaÈ™i manevră cu palma. Dacă nici asta nu merge, foloseÈ™te o andrea sau ceva ascuÈ›it, depinde cu ce e înfundată chiuveta.

Dacă nu funcÈ›ionează, desfă furtunul de dedesubt, È™i eliberează apa într-un lighean. Baftă!
  •  
    • 2487 mesaje
    17 Nov 2009, 18:36
    0 0
    Buna,vezi ca sunt la magazin doua feluri de solutii de desfundat solutie Mrs. Musculo sau praf peakc out,sunt foarte bune.Pe viitor incearca sa desfunzi mizeria o data pe luna ,ca sa nu mai ai probleme.
  •  
    • 21 mesaje
    17 Nov 2009, 19:05
    0 0
    Multumes,Dora-Minodora in sfarsit am rezolvat problema si este invatatura de minte sa fac mai des aceasta operatiune.M-am bucurat ca n-ai ramas indiferenta la strigatul meu.Te pup si-ti doresc sanatate si putere sa le faci pe toate.
  •  
    • 21 mesaje
    17 Nov 2009, 19:09
    0 0
    Am inteles si acum m -am inarmat cu astfel de produse Multumesc pt sfat