Instalare Bluetooth USB
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
23 Sep 2009, 16:560 0Salut .

As vrea sa intreb, daca stie cineva, cum se monteaza Bluetooth USB la calculator, pt a incarca pozele din telefon, pe calculator.
Multumesc.
-
23 Sep 2009, 17:17Introduci dispozitivul de transfer in portul USB si navighezi in meniul telefonului pana la functia care contine optiunea (transfer prin bluetooth) dai ok si initiezi transferul.
P.S.
Dupa ce introduci bluetooth-ul in USB , urmareste daca iti apare notificarea (numele dispozitivului conectat ) in zona de notificare din bara de activitati ( jos in dreapta , langa ceas).Daca nu iti recunoaste dispozitivul atunci instaleaza driver-ul bluetooth-ului de pe CD-ul pe care l-ai primit impreuna cu bluetooth-ul de la magazin.
Succes! -
23 Sep 2009, 18:09Multam, only.

Da' n-am inteles nimic...
Eu sunt cam anti-tehnica. Calitatile mele sunt altele...
Unde bag USB ? La telefon sau la calculator.
Ia-ma usor, ca nu-s priceputa...
-
23 Sep 2009, 19:10Deci dispozitivul acela care seamana cu un stick memory il introduci in port-ul USB al calculatorului.
Priveste pe monitor cu atentie daca, in zona de notificare aflata pe bara de activitati in partea dreapta pe monitor (jos) langa ceas, iti apare Bluetooth device is now connected, atunci calculatorul este pregatit. Daca iti apare unknown device atunci trebuie sa instalezi soft-ul numit driver de dispozitiv , (acest soft il ai pe CD-ul pe care l-ai primit impreuna cu bluetooth-ul de la magazin) dupa ce ai rezolvat problema de conectare la calculator, deschide meniul telefonului si cauta optiuni de conectare sau dispozitive de conectare (nu stiu ce telefon ai) cand gasesti ceva legat de bluetooth apasa butonul OK si confirma operatiunea de activare a dispozitivului, pe ecranul telefonului iti va aparea o pictograma mica care simbolizeaza starea activa a functiei. Dupa ce ai facut toate astea , poti realiza transfer-ul linistita.
Succes! -
26 Sep 2009, 20:23Multumesc mult, only.
Nu mi s-a dat CD la magazin.
Voi incerca sa fac intocmai cum mi-ai scris.
Înapoi la: Forum » Tehnologie