Magazine gsm online de incredere???

•  
    • 761 mesaje
    12 Sep 2009, 20:39
    0 0
    Buna seara! Doresc sa cumpar un telefon mobil de pe unul din aceste siteuri online,pentru ca oferta de preturi este mult mi buna ca cea din magazine,dar mi-e tare frica sa nu ma pacalesc.Poate este cineva care ma poate ajuta cu recomandari,experiente,sau cateva exemple de magazine de incredere online.
  •  
    • 2769 mesaje
    12 Sep 2009, 21:16
    0 0
    Iti recomand EuroGSM este un magazin de incredere si are o oferta bogata si actualizata continuu (in pas cu ultimele aparitii in materie de mobile phone si PDA devices).
  •  
    • 761 mesaje
    13 Sep 2009, 18:54
    0 0
    Da,multumesc,m-am uitat pe oferta,dar preturile sunt la fel de mari,ca in magazinele de specialitate.M-ar interesa daca siteurile( your phone,shop telefoane,telefonulTau.eu,shoptel ) sunt de incredere.Acestea sunt magazinele de specialitate,care apar pe siteul price.ro,iar preturile la tel care ma intereseaza pe mine,sunt cu 4 sau 5 mil vechi mai ieftine decat in alte locuri si de aceea am dubii si mi-e frica sa comand.
  •  
    • 2769 mesaje
    13 Sep 2009, 19:35
    0 0
    Pai alege magazinul , fa comanda si cand primesti coletul , il desfaci te asiguri ca aparatul e inauntru (si functioneaza) precum si garantia lui si abia dupa aceea achiti suma ceruta de catre curier.
    Nu are ce fi neserios daca te asiguri ca ceea ce ai comandat ti-a parvenit .Retine, achiti pretul + taxelede posta doar dupa ce te-ai asigurat ca ai intrat in posesia obiectului dorit si certificatul de garantie aferent.
  •  
    • 761 mesaje
    13 Sep 2009, 20:20
    0 0
    Frica mea este sa nu cumva sa cumpar o replica la pret de original.Daca apelez la un vanzator de pe siteul Okazii,care are peste 500 de calificative pozitive oare este ok,mai ales daca ajung cu tel la un service cineva autorizat imi poate spune daca tel este original si nou? Iti multumesc pt rabdare,poate sunt prea insistenta si suspicioasa,dar este vorba de o suma mare de bani,iar din magazin nu il pot lua pt ca este prea scump.
  •  
    • 2769 mesaje
    13 Sep 2009, 21:48
    0 0
    Toate telefoanele au o serie , pe care o poti identifica printr-o anumita combinatie de taste , odata aflata seria telefonului e simplu sa gasesti apoi daca exemplarul este original sau nu. (pe internet pe site-ul producatorului)
    Parerea mea este ca Ocazii.ro nu este un magazin virtual serios.