Antivirus
-
0 0Buna! Am si eu o rugaminte, o intrebare : Ce program antivirus gratuit folositi in Romania.
De fapt caut ceva mai mult decat un antivirus.
Eu am folosit Nod 32. Nu zic, e bun, e gratis, dar parca nu mi se pare suficient.
Daca folosesc Kasperrsky, nu mai ma las sa intru in calculator pt a intra pe calculatorul unei persoane care se afla in Romania. Ca sa fiu mai explicita, programul vreau sa-l folosesc pt parintii mei care sunt in Romania, iar eu le repar la distanta, printr-un program, intru in calculatorul lor si repar anumite chestii de software, atunci cand acesta nu funtioneaza. De aceea nu vreau Kasperrsky...
Va multumesc anticipat -
incearca
AVG, ultima varianta, este bun ( pentru parintii tai care presupun ca nu sunt neastamparati sa intre pe tot felul de site-uri cu virusi, este foarte bun , mai ales daca tu folosesti team viewer sau radmin pentru a intra la ei in calculator, poti intra linistita sa-ti faci treaba).
Eu folosesc AVG 8 si n-am avut nici un fel de probleme pana acum, chiar este mai bun decat nod 32 si avira. Si are o interfata intuitiva, deci este usor de utilizat.
AVG-ul este gratuit. -
multumesc mult pentru raspunsul profesional si prompt.
da. folosesc teamviewer, iar ei chiar nu intra pe cine stie ce site-uri, doar vorbesc cu mine pe messenger. am sa incerc ce mi-ai sugerat. ti-am trimis o intrbeare pe privat. sa nu te superi daca am fost cam indiscreta.
multa sanatate si multumesc!