salvati-mi filmuletele!

•  
    • 2089 mesaje
    30 Aug 2009, 21:44
    0 0
    Se intampla ceva dubios in calculatorul meu.
    Toate filmele si filmuletele salvate in el se vad acum cu capul in jos, duble si in oglinda, indiferent de formatul in care sunt salvate si de programul cu care le-as deschide. Aceleasi filmulete care inainte mergeau bine-mersi ...
    Daca le trimit pe mess altei persoane, aceea le poate vedea normal.
    Ce se intampla?
  •  
    • 2769 mesaje
    30 Aug 2009, 23:38
    0 0
    Ai instalat in calculator un program pentru prelucrarea filmelor capturate cu videocamea?

Daca da , spune-mi, te rog, cum se numeste programul respectiv.

Daca nu poti sa-mi spui precis atunci te sfatuiesc sa reinstalezi Windows-ul , astfel vei scapa cu siguranta de probleme.
  •  
    • 36 mesaje
    31 Aug 2009, 00:11
    0 0
    Ce sa facaaa???!

Io cred ca-i de la codecuri. Le-ai amestecat de le-ai dat naibii!
    Dezinstaleaza-le din Add/Remove Programs si apoi foloseste un player cu suport intern ptr aproape toate formatele audio/video. Iti recomand VLC Player! Il gasesti la www.videolan.org
  •  
    • 2769 mesaje
    31 Aug 2009, 00:23
    0 0
    postat de: dhopital la data: 2009-08-31 00:11

"Ce sa facaaa???! "

Tu ce crezi ca i-a provocat problema ?
    Un software care are integrate codec-urile proprii. Iar acele codec-uri daca intra in conflict cu cele pe care pe are ea in calculator rezulta un comportament neadecvat .
    Daca stie ce soft foloseste care are prpriile codec-uri integrate , atunci e simplu , dar daca trebuie ea sa dezinstaleze pachete de codec-uri si
    codec-uri individuale , e clar se va impotmoli ea nefiind destul de priceputa ( nu cred ca stie ce codec-uri are instalatesi care sunt alea).
    Si va ajunge la solutia sugerata de mine, reinstalarea sistemului de operare.
    Asta e , nu toata lumea se pricepe la calculatoare.

Poti instala si GOM Player, este foarte bun.
  •  
    • 29 mesaje
    1 Sep 2009, 15:53
    0 0
    cum pot sa gasesc in calculator toate melodiile in format mp4?? cu un program de cautare sau cu ce?
  •  
    • 2769 mesaje
    1 Sep 2009, 16:54
    0 0
    Daca nu ai multe mp4 , ia un convertor si le transform pe cele pe care vrei sa le incarci pe mobile device
  •  
    • 36 mesaje
    1 Sep 2009, 16:58
    0 0
    A intrebat cum le poate gasi...

Apasa F3 si apoi scrii la filename asa: *.mp4
    la look in "My Computer" si apoi da-i Enter sa ti le caute.
  •  
    • 29 mesaje
    1 Sep 2009, 17:39
    0 0
    unde in look my compter??? ii dau search sau explorer
  •  
    • 36 mesaje
    1 Sep 2009, 17:50
    0 0
    Daca ai apasat F3, ai niste spatii in care completezi numele fisierului cautat, asta e "file name" si mai jos "look in", adica unde il cauti.
    E o lista acolo cu locuri unde poti sa-l cauti, si alegi My Computer, ca sa-i dai cautare in tot computerul.
    Ordinul de cautare il dai cu Enter sau daca dai click pe butonul de Search.
  •  
    • 29 mesaje
    1 Sep 2009, 18:06
    0 0
    apasam F4 in loc de F3. le am gasit! mersi mult.