am o intrebare ca nu ma prea pricep. vreau sa comand de pe net un stick dinacela de poti tine filme muzica si alte alea pe el. si am vazut mai multe dastea dar nush ce inseamna. -memorii stick usb -stick usb mentionez ca au preturi diferite.. care este diferenta pe care trebuie sa l iau???
e diferenta de memorie, la asta ar trebui sa te uiti in primul rand. spre exemplu, eu am un stick de 2 GB, insa nu are capacitatea de a stoca mai multe filme pe el. pt muzica, poze, alte documente, e ok
eu vreau sa l iau pe asta este ok? stocheaza si filme si muzica si programe?? http://www.smartbuy.ro/sbPD_Kingston-Memorii-Stick-USB-Kingston-DTI8GB_195052
Este bun , poti stoca ce doresti tu ,chiar si sisteme de operare dar cu conditia sa formatezi stick-ul si sa-i faci conversia in NTFS. Filmele iti merg oricum si muzica si pozele . Are o rata de transfer de 6-7 Mbps.
Da , intr-un minut si douazeci de secunde tramsfera un GB , in unsprezece minute si vreo cincisprezece secunde transfera sapte GB. E foarte bun avand in vedere pretul mic de achizitionare raportul calitate - pret este foarte bun.