URGEN! laptop de la romtelecom oferta

•  
    • 56 mesaje
    16 Aug 2009, 23:08
    0 0
    buna. va rog sa ma ajutati daca stiti cat este de bun laptopul LENOVO IDEA PAD S 10E de la oferta cu internet mobil de la Romtelecom.
    interb pt. ca vreau sa-mi iau laptop si in o luna imi expira si contractul de la internet. oare este avantajos sa iau de la Romtelecom cu laptop platit in rate?
    multumesc.
  •  
    • 2769 mesaje
    16 Aug 2009, 23:49
    0 0
    Acele date pe care le-ai postat nu sunt relevante , nu spun nimic despre configuratia Laptop-ului si nu ai spus nimic nici despre pret..
    Deci care este pretul si da-ne cateva date despre configuratie.
  •  
    • 2769 mesaje
    16 Aug 2009, 23:53
    0 0
    Cred ca Romtelecom furnizeaza internet la preturi cam mari si calitate slabuta , totusi abonamentele mai mari sunt insotite de servicii mai bune.
    Dupa parerea mea RDS este cel mai bun furnizor de internet din Romania.
  •  
    • 27207 mesaje
    17 Aug 2009, 09:59
    0 0
    din pacate firma RDS nu este renumita pentru seriozitate si Dumnezeu sa te fereasca sa vrei sa renunti la un contract facut cu ei.
  •  
    • 5 mesaje
    17 Aug 2009, 10:05
    0 0
    fugi cat vezi cu ochii de hotii de la RTL!
    nu se merita sa cotizezi la ei lunar, timp de 3 ani, o suma exorbitanta ptr un amarat de netbook de 10 mil.
  •  
    • 1266 mesaje
    17 Aug 2009, 12:35
    0 0
    Only, ai deja fani??
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 15:31
    0 0
    postat de: rybana la data: 2009-08-17 09:59

"din pacate firma RDS nu este renumita pentru seriozitate si Dumnezeu sa te fereasca sa vrei sa renunti la un contract facut cu ei. "

Dece spui asta , nu poti renunta la contractele incheiate cu ei?
    Intr-adevar am auzit mai multe lucruri rele despre RDS mai ales despre service-ul lor, cei care desfasoara activitati in teren sunt cam nemernici , asa am auzit eu .
    Insa eu nu prea am avut probleme cu ei si chiar si cand mi-a fost deturnat IP-ul s-au oferit rapid sa mi-l modifice. Mi-a fost deturnat IP-ul de catre piratii de retele.
  •  
    • 56 mesaje
    17 Aug 2009, 19:19
    0 0
    lenovo idea pad s10e:

procesor intel atom 1.6 GHz;
    ecran 10.2inch TFTLCD 1024*576; memorie:1 GB;
    porturi:2*USB2.0 ports;
    video:intel GMA 950;
    audio:integrat;
    conectivitate:wireless;
    placa retea:10/100Mbps;
    camera web:integrata 1,3; megapixels;
    bluetooth:2.1;
    baterie:3h;
    WINDOWS XP;
    2 ani garantie.

Cam atat stiu si eu si de asta nu stiu nici cat costa separat sau dak se merita.
    abonamentul de 3 ani costa 6.9euro internetul pt. k sunt deja client la ei si laptop-ul 11.5euro pe luna.
    dar mi-au spus k nu au nici acoperire in una din orasele unde vreau sa-l folosesc, dar ca in max. 1 luna voi avea acoperire si in acel oras...
    mersi pt postari si pt ajutorul oferit
  •  
    • 56 mesaje
    17 Aug 2009, 19:21
    0 0
    Ce tare suntem 3 only pe acelasi subiect.. buna remarca HAPPYSPIRIT.
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 19:26
    0 0
    11 euro pe luna timp de 3 ani?
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 19:32
    0 0
    Daca e asa , e destul de scump , leptop-ul respectiv nefiind unul foarte bun ,este minilaptop , display-ul este mic. 10" este display de minilaptop.
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 19:37
    0 0
    11 euro inseamna mult in comparatie cu ce laptop poti cumpara in rate prin banca .

Intreaba-i daca au cumva si alte oferte gen 6 luni abonament gratuit sau alte asemenea oferte.

Si du-te la un magazin si cumpara-ti un laptop sau desktop serios cu aproximativ aceiasi bani.
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 19:39
    0 0
    postat de: happyspirit la data: 2009-08-17 12:35

"Only, ai deja fani?? '

Asa se pare.
  •  
    • 5 mesaje
    17 Aug 2009, 19:50
    0 0
    da mai mult de 20 de euro lunar, ca i se adauga si tva si chirie modem. o cocoseaza ratele timp de 3 ani, treaba ei!
  •  
    • 5 mesaje
    17 Aug 2009, 19:52
    0 0
    postat de: happyspirit la data: 2009-08-17 12:35

"Only, ai deja fani?? '

are fani, ptr umorul ei involuntar care face cariera p-aci
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 19:54
    0 0
    are fani, ptr umorul ei involuntar care face cariera p-aci

Zau , nu mai spune. ha, ha , ha.
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 19:59
    0 0
    postat de: fanu_lu_only la data: 2009-08-17 19:50

"da mai mult de 20 de euro lunar, ca i se adauga si tva si chirie modem. o cocoseaza ratele timp de 3 ani, treaba ei! "

Cu o rata de 50-60 de lei lunar , isi cumpara calculator serios.
    Dar daca ea vrea sa-si ia minilaptop-ul , treaba ei .
    Eu doar mi-am spus parerea.
    Si chiar daca-si cumpara calculator din magazin , tot poate sa-i ia internet de la romtelecom.(la acelasi pret)
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Aug 2009, 20:11
    0 0
    Stii ce inseamna 10,2 " , este echivalentul unei diagonale de aproximativ 21 de cm la un ecran rectangular .
    Fa-ti o imagine cam cum arata minilaptop-ul iar tastele sunt atat de mici incat adesea se intampla sa apesi doua in loc de una.
  •  
    • 1266 mesaje
    17 Aug 2009, 22:55
    0 0
    @fanu_lu_onli

Sa stii ca chiar vreau sa sar in apararea lui onlyone. Sfaturile lui m-au scos din impas de cateva ori, sincer, si ii multumesc inca o data.
    ...Da, ok, poate nu este un as (sau poate este.. ), insa este priceput, in orice caz mai mult decat media. Asta este clar. Si , pe langa asta, mai are si alte calitati: este saritor - adica sare indata ce poate in ajutor, o face cu placere, se vede ca este pasionat, si nu este egoist, cred ca multa lume a bucurat cu sfaturile lui. Este de apreciat
    Asa ca nu mai fi rautacios, ca n-ai de ce. Mai bine ai face front comun si ati da sfaturi cumva impreuna - daca tu chiar te crezi mai priceput. Sau macar un sfat bun sa dai si tu.
    ...si ma faci sa cred ca fantoma_lu_michael si cu tine sunteti aceeasi persoana ....ala de mi-a tinut mie predica cu "warez" de parca ai fi mostenitoru' direct al lui Bill Gates si saracesti din cauza uneia ca mine
  •  
    • 5 mesaje
    17 Aug 2009, 23:30
    0 0
    io am glumit cu ea, cand a fost de gluma (fiindca e o ea, nu un el), n-am jignit-o cu nimic, asa cum au facut-o altii / altele (vezi pe la "dragoste"). i-am atras atentia unde greseste, i-am spus si dc, ma rog, m-a repezit ca nestiutor. a fost nereceptiva dar, e ok, n-o condamn ptr atata lucru. m-am si "conformat" cand mi-a cerut sa-mi chimb nicku', ca o speriam .
    e simpatica, ma face sa rad uneori, fara sa vrea. insa e problema ei cat stie, nu e treaba mea, mai arunc si io un ochi p-aci.

in ce priveste warez-ul de care pomeneai, e o regula pe forumuri legale, publice, ca despre uneltele care pirateaza soft-urile, seriale, crackuri si orice discutie care incalca licentele de utilizare ale unor soft-uri aflate sub copyright, NICI MACAR NU SE POMENESTE!

aici e tiganie totala, deci e explicabil dc pe admin il doare in cot ca unii vin cu crackuri ptr Windows.

mai citeste odata ce ti-am zis acolo, nu poti fi happy daca nu esti si corecta! cand ti se pare firesc un furtisag, fiindca oricum nu faci paguba mare unui miliardar, ai o problema. as zice io ca n-ai motiv sa fii fericita. ma rog, e treaba ta!
    daca tu ai face un soft si unii ti l-ar fura, folosi, chiar vinde fara acordul tau, iti spun io c-ai gandi altfel.

hy pa!