URGEN! laptop de la romtelecom oferta
-
0 0buna. va rog sa ma ajutati daca stiti cat este de bun laptopul LENOVO IDEA PAD S 10E de la oferta cu internet mobil de la Romtelecom.
interb pt. ca vreau sa-mi iau laptop si in o luna imi expira si contractul de la internet. oare este avantajos sa iau de la Romtelecom cu laptop platit in rate?
multumesc. -
postat de: rybana la data: 2009-08-17 09:59
"din pacate firma RDS nu este renumita pentru seriozitate si Dumnezeu sa te fereasca sa vrei sa renunti la un contract facut cu ei. "
Dece spui asta , nu poti renunta la contractele incheiate cu ei?
Intr-adevar am auzit mai multe lucruri rele despre RDS mai ales despre service-ul lor, cei care desfasoara activitati in teren sunt cam nemernici , asa am auzit eu .
Insa eu nu prea am avut probleme cu ei si chiar si cand mi-a fost deturnat IP-ul s-au oferit rapid sa mi-l modifice. Mi-a fost deturnat IP-ul de catre piratii de retele. -
lenovo idea pad s10e:
procesor intel atom 1.6 GHz;
ecran 10.2inch TFTLCD 1024*576; memorie:1 GB;
porturi:2*USB2.0 ports;
video:intel GMA 950;
audio:integrat;
conectivitate:wireless;
placa retea:10/100Mbps;
camera web:integrata 1,3; megapixels;
bluetooth:2.1;
baterie:3h;
WINDOWS XP;
2 ani garantie.
Cam atat stiu si eu si de asta nu stiu nici cat costa separat sau dak se merita.
abonamentul de 3 ani costa 6.9euro internetul pt. k sunt deja client la ei si laptop-ul 11.5euro pe luna.
dar mi-au spus k nu au nici acoperire in una din orasele unde vreau sa-l folosesc, dar ca in max. 1 luna voi avea acoperire si in acel oras...
mersi pt postari si pt ajutorul oferit -
postat de: fanu_lu_only la data: 2009-08-17 19:50
"da mai mult de 20 de euro lunar, ca i se adauga si tva si chirie modem. o cocoseaza ratele timp de 3 ani, treaba ei! "
Cu o rata de 50-60 de lei lunar , isi cumpara calculator serios.
Dar daca ea vrea sa-si ia minilaptop-ul , treaba ei .
Eu doar mi-am spus parerea.
Si chiar daca-si cumpara calculator din magazin , tot poate sa-i ia internet de la romtelecom.(la acelasi pret) -
@fanu_lu_onli
Sa stii ca chiar vreau sa sar in apararea lui onlyone. Sfaturile lui m-au scos din impas de cateva ori, sincer, si ii multumesc inca o data.
...Da, ok, poate nu este un as (sau poate este..
), insa este priceput, in orice caz mai mult decat media. Asta este clar. Si , pe langa asta, mai are si alte calitati: este saritor - adica sare indata ce poate in ajutor, o face cu placere, se vede ca este pasionat, si nu este egoist, cred ca multa lume a bucurat cu sfaturile lui. Este de apreciat 
Asa ca nu mai fi rautacios, ca n-ai de ce. Mai bine ai face front comun si ati da sfaturi cumva impreuna - daca tu chiar te crezi mai priceput. Sau macar un sfat bun sa dai si tu.
...si ma faci sa cred ca fantoma_lu_michael si cu tine sunteti aceeasi persoana
....ala de mi-a tinut mie predica cu "warez" de parca ai fi mostenitoru' direct al lui Bill Gates si saracesti din cauza uneia ca mine
-
io am glumit cu ea, cand a fost de gluma (fiindca e o ea, nu un el), n-am jignit-o cu nimic, asa cum au facut-o altii / altele (vezi pe la "dragoste"). i-am atras atentia unde greseste, i-am spus si dc, ma rog, m-a repezit ca nestiutor. a fost nereceptiva dar, e ok, n-o condamn ptr atata lucru. m-am si "conformat" cand mi-a cerut sa-mi chimb nicku', ca o speriam
.
e simpatica, ma face sa rad uneori, fara sa vrea. insa e problema ei cat stie, nu e treaba mea, mai arunc si io un ochi p-aci.
in ce priveste warez-ul de care pomeneai, e o regula pe forumuri legale, publice, ca despre uneltele care pirateaza soft-urile, seriale, crackuri si orice discutie care incalca licentele de utilizare ale unor soft-uri aflate sub copyright, NICI MACAR NU SE POMENESTE!
aici e tiganie totala, deci e explicabil dc pe admin il doare in cot ca unii vin cu crackuri ptr Windows.
mai citeste odata ce ti-am zis acolo, nu poti fi happy daca nu esti si corecta! cand ti se pare firesc un furtisag, fiindca oricum nu faci paguba mare unui miliardar, ai o problema. as zice io ca n-ai motiv sa fii fericita. ma rog, e treaba ta!
daca tu ai face un soft si unii ti l-ar fura, folosi, chiar vinde fara acordul tau, iti spun io c-ai gandi altfel.
hy pa!