SCRIPT FOARTE UTIL

•  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 00:30
    0 0
    Iata un script care va ajuta sa scapati de intrusi autoinstalati prin fisiere transferate de la surse infectate .Acest spion cu functie de server dupa ce s-a autoinstalat nu mai poate fi dezinstalat cu nici o metoda cunoscuta . Radmin-ul autoinstalat ii faciliteaza emitentului accesul la calculatorul dumneavoastra , astfel hacker-ul poate sa va chinuie cu restart-uri si shut down-uri inexplicabile si suparatoare pentru dumneavoastra.
    Script-ul pe care il voi insera in continuare va va ajuta sa scapati de radmin-ul autoinstalat pe PC-ul dv.
    Dupa infiintarea script-ului acesta va avea o pictograma pe desktop . El functioneaza in felul urmator:
    executati dublu click pe pictograma script-ului , daca fereastra neagra care va aparea ,drept raspuns la la cele doua click-uri pe care le-ati executat , va ramane pe ecran 5-6 secunde , inseamna ca ati fost infectat cu radmin-ul (modificat de hackeri). Daca fereastra neagra nu va ramane pe ecran mai mult de 2 secunde , inseamna ca nu ati fost infectati.

Script-ul are urmatoarea forma:

@ECHO OFF
    %systemroot%PIFsmss.exe/uninstall/silence

click dreapta pe desktop selectati NEW din care selectati TEXT DOCUMENT , scrieti script-ul de mai sus dupa aceea duceti cursor-ul in partea stanga sus si executati click pe : file, din meniul ce va aparea selectati optiunea Save as: iar in caseta de jos unde veti vedea prompter-ul pulsand pe fond albastru scrieti:

SCRIPT.bat si dati click pe save dupa aceea.
    Felicitari ati creat un fisier comanda (killer-ul radmin-ului autoinstalat pe PC-ul dv.).
    Este vorba de radmin-ul modificat de hackeri.
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 00:34
    0 0
    Scriptul poate fi pastrat si utilizat periodic pentru a preveni spionarea dv. si furtul de date din calculator-ul dv.
  •  
    • 378 mesaje
    7 Aug 2009, 00:47
    0 0
    Eu imi scot din start - run -msconfig tot ce mi se pare in neregula. cred ca e mai simplu cu un malicios software remover. nu?
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 00:55
    0 0
    Radmin-ul nu poate fi detectat de catre nici un antivirus sau alte soft-uri cunoscute pana in prezent , el nu detine nici un fel de coduri de acces sau activare pentru vreun element propriu, este creat foarte inteligent , are abilitatea de a bloca solutiile de indepartare a lui . Ar mai putea fi zgandarit din registry , sectiunea root dar nu i se cunoaste numarul de ordine alocat automat obiectelor inscrise la sectiunea respectiva.
    De aceea fisier-ul .bat este solutia cea mai sigura .
  •  
    • 9 mesaje
    7 Aug 2009, 07:59
    0 0
    Sa le fie rusine antivirusilor ca n-au reusit pana acum sa descopere radminu', asa cum doar the only one poate!

•  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 08:36
    0 0
    Meritul e al fisierului comanda pe care nu eu l-am creat.
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 12:27
    0 0
    Elodia__

Se vede ca nu stii mare lucru despre antivirusi.
    Acestiea descopera virusii detectand codurile pe care le contin acestia.
    Radmin-ul este un soft de tip server care nu foloseste nici un fel de cod nici pentru instalare si nici pentru desfasurarea activitatilor proprii.
    Radmin-ul creat de catre hackeri este proiectat in " visual basic " el devenind astfel invizibil acest lucru facand-ul cel mai periculos virus , el depaseste cu mult conditia de trojan si pe cea de warm , acestea fiind usor detectate de catre antivirusi.
    Cu alte cuvinte Radmin-ul poate fi considerat un virus de ultima generatie capabil sa se "ascunda" de orice antivirus si poate chiar descoperit fiind sa impiedice orice incercare de eliminare a lui din PC.
    Este cel mai periculos virus al momentului.
  •  
    • 10816 mesaje
    7 Aug 2009, 12:48
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 9 mesaje
    7 Aug 2009, 12:50
    0 0
    Ma infricosezi! Un virus atat de periculos este liber pe strazi si nu facem nimic?!

Eu zic sa alertam autoritatile in privinta acestui ucigas in serie!

-Alo! Salvarea? Trimiteti o ambulanta la the only one fiindca detine niste informatii importante despre un virus periculos si e singura care poate salva lumea!!!
    Nu uitati si bulinutele alea verzi care fac minuni cu nervii geniilor it!
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 12:54
    0 0
    Ai grija cand descarci de pe net indiferent de unde , fisierele media cu extensia ( .exe) sunt purtatoarele Radmin-ului , daca patrund in calculatorul tau ti-l infecteaza, acest script este salvarea , daca fereastra neagra ramane pe ecran 5-6 secunde , inseamna ca ai fost infectata si script-ului i-au trebuit 5 maxim 6 secunde ca sa distruga virusul.
    Daca nu este infectat PC-ul , atunci fereastra neagra ramane pe ecran 1 maxim 2 secunde,deoarece script-ul nu are ce sa distruga .
  •  
    • 9 mesaje
    7 Aug 2009, 13:20
    0 0
    Help me, onlyone! You're my only hope!

Ghicesti si de ferestre negre si scripturi intoarse de la executie?
  •  
    • 526 mesaje
    7 Aug 2009, 13:21
    0 0
    Faci misto.
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 13:23
    0 0
    ral30

Las-o(l) in pace , oricum nu o (il) bag in seama.
  •  
    • 18 mesaje
    7 Aug 2009, 18:58
    0 0
    Lume, lume, soro lume! Vino sa vezi un script "foarte util" alcatuit dintr-o linie(pe langa @ech, si aia copiata gresit de only!

Ia adaugati, donsoara only, la "scriptul" dvs

pause

salvati-l si apoi executati scriptul, sa observati cat de "util" este!

Sancta simplicitas !
  •  
    • 2769 mesaje
    7 Aug 2009, 21:27
    0 0
    Nu e si nici nu trebuie sa fie nici o linie , vezi-ti de treaba .
    Habar n-ai , nu cunosti script-ul dece vorbesti aiurea?
  •  
    • 378 mesaje
    8 Aug 2009, 00:59
    0 0
    auzi, only,daca script-urile tale ar fi bune, le-ai vinde pe bani buni, nu le-ai scrie pe eva. eu te suspectez ca vrei sa ii convingi pe fraieri sa instaleze ce vrei tu acolo si sa bantui liber prin calculatorul lor. am dreptate? da, normal, doar nu ziceai ca am.
  •  
    • 2769 mesaje
    8 Aug 2009, 07:40
    0 0
    Daca ai vreo cunostinta care se pricepe , intreab-o daca ai dreptate.
  •  
    • 2769 mesaje
    8 Aug 2009, 07:43
    0 0
    carmenclara

Daca ai capul pe umeri si privesti putin script-ul , nu trebuie mare pricepere, vei vedea comanda "uninstall" de la sfarsitul lui . Acea comanda dezinstaleaza Radmin-ul cel scris in visual basic si te scapa de el.
    Nu m-am gandit niciodata sa vand ceva pentru care nu am licienta si nici n-am s-o fac vreodata , nu sunt hacker.