design interior

•  
    • 1 mesaje
    31 Iul 2009, 19:17
    0 0
    Buna tuturor!
    ma numesc Camelia,am 29 ani si sunt prima oara aici,asa k imi cer scuze,preventiv,pentru eventualele stangacii.
    As dori un pic de ajutor(daca se poate)din partea voastra,in ceea ce priveste amenajarea interioara a unui apartament cu 3 camere,mai exact ce idei imi puteti da in leg cu anumite modificari ce pot fi facute unei bucatarii+balcon.eu as dori sa desfiintez geamul ce desparte aceste 2 incaperi si sa mut aragazul in balcon lasand buc doar cui mobilier+chiuveta,insa nu asa sunt sigyra 100%cam cum si ce ar tb sa fac.

Asa k va roig mult,daca aveti idei si/sau poze pt a ma ajuta,v-as fi foarte recunoscatoare.

multumesc antivipat.

pupici
  •  
    • 2769 mesaje
    31 Iul 2009, 19:43
    0 0
    La urmatorul link , vei gasi un forum cu discutii numai despre acest subiect.
    Eu nu ma prea pricep la design interior in spatii locative , dar sper ca link-ul catre forum-ul special creat pentru asemenea discutii iti va fi util.
    Daca ai nelamuriri in domeniul IT , aici este locul potrivit pentru a discuta despre ele.

Iti urez succes in descoperirea de solutii care sa te multumeasca.

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=256151
  •  
    • 2769 mesaje
    31 Iul 2009, 19:47
    0 0
    Daca link-ul nu functioneaza , incearca sa afli eventualele spatii dintre caractere si elimina-le.
    Daca in continut-ul link-ului in browser iti apare simbolulu % sterge-l pentru ca nu face parte din link ci el este inserat automat de catre browser atunci cand acesta depisteaza spatii intre caractere.
  •  
    • 262 mesaje
    31 Iul 2009, 21:55
    0 0
    N-am poze, da' te ajut din tot sufletu'.
    Nea Luca cel nebun spune sa muti aragazu'-n sufragerie, frigideru'-n dormitor, televizoru'-n baie, buda-n bucatarie, cada-n balcon, balconu'-n hol si al doilea dormitor in casa scarilor. Bafta!
    Hai, hai, hai cu nea Luca cel nebun
    Cu capu' spart si paie-n cur.